Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa uveli zbog Amre i Edina. Ko to iz sarajeva ide svaki dan za Rim?? A kreteni nemaju liniju za Beć i Frankfurt. Ustvari nedaju im jer su jad i čemer.
@APOLONE ima za bec!!!
@DRYNSKY4SRCA Nisi cuo za Qatar Airways,Etihad,Emirates itd? Doduse ti letis Aeroflotom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo mi nikako nije jasno...pored ogromne potrebe za dodatnim letovima za Njemačku, Švedsku, itd. oni odaberu Rim i London. Zašto brate mili, zašto?!
zbog britanaca (turista) druze iz uk. kakva potreba za te druge sto 2x dodju godisnje. gledaj malo iz tog ugla.
Išao sam u Rim sa porodicom 20. januara i vratio se 27. januara. U odlasku u avionu 31 putnik, u povratku 26 putnika, zajedno sa onim koji su ušli i izašli u Mostaru. Bilo je jasno da se linija ne isplati, pogotovo što je karta bila jeftina.
hahahaha kome hljebe ..kod nas ili imas za privatnog aviona ili nemas ni do kaknja da odes kakav rim london ....sadaka drzava
Ko ima hrabrosti letjeti sa ovima. I nije zbog sigurnosti, nego sto ne znas nikada hoce li biti leta ili nece. Sve zavisi je li se dispecer dobro naspavao.
Piši propalo. Samo oprali lovu
Teško da će ovo opstati , a pričaju o liniji Sarajevo-Paris
Airbus 319 Flybosnia, 138 mjesta, posada prilično ugodna ,naša, piloti domaći , avion sasvim u redu, letio sa njima u Rijad , sve pohvale , osim za nedostatak hrane i pića na letu(služi se kafa,voda i čaj),nije bilo kašnjenja avion čist uredan,mnogo ljepši osjećaj nego u Wizairu ili Flydubaiju.... A ko želi lupati minuse bujrum..... Ne ulazim u poslovanje firme i odluke menadžmenta...
@propast2020 I vjerovatno najsimpatičniji avion na cijelom aerodromu gdje se pojavi. Privlači osmijeh, ne zbog modela, nego zbog naslikanog Groodvy-ja na njemu.
Bolje vam da ima za Stuttgart ili München a ima za 600€ i to neki drugi
A ja ne kontam majkemi što ne uvedu lijepo linije za Njemačku i eto ti prometa 100%. Ko još ide iz BiH u RIM ako nije turistički ...
hahahahaha
eo sta je flybosnia https://www.youtube.com/watch?v=6yaFT2ibIbo
jao jada i neznalica .
@opopopop kad levatima dadnes da rade , umjesto sposobnom skolovanom kadru