Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi jedva docekali da imaju razlog za ukidanje
"Sve letove"? 😂😂😂😂
Nije mi jasno da smo tako nisko pali da se vec 2 decenije kompromitujemo u svijetu. Prvo AirBosna, pa onda kratkotrajni izlet s BH Airlines i sad FlyBosnia kojoj je primarni cilj bio dovlacenje arapa u BiH umjesto povezivanje BH dijaspore s drzavom. Boze mili, nikad necemo doci pameti.
A sto nas nasmijaste.Ova glasnogovornica je na zalost prava glupaca ,a mozda misli da smo mi glupi.Pa niste nasa BiH kompanija,London ne zabranjuje letove,a vec ste u dubiozi otkazivali letove i bez korone virusa
KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!
Jao sile i letova, jedan u mjesecu 🤣🤣🤣
al Shidi je vlasnik kompanije.
Gledaj jada i komentara samo bosnjo moze svoje popljuvat... umjesto da podrzi
Vlasnici su arapi, to nije državna kompanija, samo ime Bosnia nosi u nazivu.
kad pročitaš flybosnia kobtaš da je to neka bih avio kompanija, a kad ono arapi. 😂
Oni bas misle na putnike. Ukinuli su letove i prije korona virusa.
"Bezbjednost putnika"- kojih putnika kad nema letova?
STA JE SA LONDONOM,I TAMO KORONA PA OTKAZUJU LETOVE... Fly Bosnia i prije korone otkazivala Rim,Rijad i druge svoje destinacije,nemaju putnika zbog visokih cjena karti...
@1572280438Mirza Cijena za Rim uopšte nije bila skupa. Povratna za jednu osobu 220 maraka, jeftinije nego bilo koja autobusna, željeznička ili brodska veza ili potrošeni benzin vlastitog auta.