Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a trebinje - tokio? zar on nije 18h 25m?!
Ahaha, Dole ze obrukao sa tim aerodromom posteno, kao i Bakir sa oni 100000 radnih mjesta. Ali jos ima ovaca koji im vjeruju.
Dole Dole :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije Fly Emirates, vec EMIRATES. I na fotografiji je Airbus A380. Nije valjda toliko tesko na Googleu naci fotografiju Boeinga 777. Na kraju krajeva, mogli ste postaviti fotografiju i od kanadera...
Fly Emirates je SLOGAN KOMPANIJE ("Letite sa Emiratesom") a ime kompanije je EMIRATES. Glupi Klix. Uzas ko se sve naziva "novinarom".
Svaka cast! I BHAirlines ce isto ovako ako Bog da...
naslici je airbus 380 a ne 777 subhanala. mogli ste stavit i neko auto, npr golfa a pricat o 777ci.
misim, hocelse ustavljat utrebinju
hocel stajat utrebinju?
Singaporea i Newarka. hahahah
Normalno da su otkazali kad niko nije ni cuo za ovaj grad.
Newark je jedan od tri velika aerodroma pored New Yorka (uz John F. Kennedy i LaGuardia), ali je u drugoj saveznoj državi.
cuj 17 sati let......i kod mene je redovno 17 sati ali s autom
Molitva jednog putnika: "- Mili bože ti što jesi na nebesi ako se slučajno nešto desi ti udesi da se nađem na stjuardesi!"
JARANE BOLJE NEKAJE KUČI, KOTEBE JE NASIGURNOM JARANE