U Vitezu i Banjoj Luci
50

FIS uručio dva automobila Škoda Fabia sretnim dobitnicima svoje nagradne igre

FIS izvlačenje dobitnika nagradne igre
FIS izvlačenje dobitnika nagradne igre
Danas su u Vitezu i Banjoj Luci uručene glavne nagrade velike FIS-ove nagradne igre "FIS biraj – nagrade dobivaj", a riječ je o dva automobila Škoda Fabia Active.

Prvom sretnom dobitniku Škode Fabia, gospodinu Ekremu Žeriću iz Bihaća novi automobil svečano je predat u FIS-u u Vitezu.

"Zaista sam uzbuđen što sam baš ja dobitnik novog automobila Škoda Fabia, što zaista nisam očekivao ali sa FIS-om ste uvijek na dobitku. To pouzdano znam, stalni sam kupac u prodajnom centru u Bihaću, od prvog dana. FIS mi je omiljeno mjesto kupovine i evo, sad mi je donijelo i sreću. Zahvaljujem se FIS-u, a novi automobil ću dati na raspolaganje svojim snahama da voze prema svojim potrebama", izjavio je sretni dobitnik Ekrem Žerić.

Ekrem Žerić iz Bihaća preuzeo je nagradu u Vitezu
Ekrem Žerić iz Bihaća preuzeo je nagradu u Vitezu

Ključevi novog automobila danas su u Banjoj Luci uručeni i drugom dobitniku gospođi Neni Lukić iz Nove Topole.

"FIS redovno posjećujem godinama i kupujem gotovo sve za sebe i svoju porodicu, zato što imate najraznovrsniju ponudu i najpovoljne cijene. Kupovina se dodatno isplatila, sada me je FIS obradovao sa novim automobilom i veoma sam sretna što sam postala vlasnikom nove Škode Fabie. Bila sam iznenađena, nagradu nisam očekivala ali ipak, svako ko igra nada se dobitku. Zahvaljujem se FIS-u i sretnoj ruci koja je od toliko kupona izvukla upravo moj", izjavila je sretna dobitnica Nena Lukić.

Nena Lukić iz Nove Topole preuzela je nagradu u Banjoj Luci
Nena Lukić iz Nove Topole preuzela je nagradu u Banjoj Luci

Nagradna igra "FIS biraj- nagrade dobivaj" trajala je od 19. januara do 30. aprila, a osim dvije glavne nagrade - dva automobila Škoda Fabia, učestvovanjem u nagradnoj igri kupci su imali priliku osvojiti i neku drugu od ukupno 82 vrijedne nagrade:

  • 5 x Smart TV Philips 55“
  • 5 x perilica rublja Gorenje
  • 2 x Lumea Philips
  • 5 x štapni usisavač Philips
  • 5 x mobitel Samsung
  • 5 x trimer Philips
  • 5 x pametni sat
    -50 x poklon bon od 100KM za kupovinu u FIS-u

"U ime kompanije FIS čestitam sretnim dobitnicima glavnih nagrada i želim da sa novim automobilima u ugodnoj vožnji pređu hiljade sigurnih kilometara. Čestitam i sretnim dobitnicima 82 druge vrijedne nagrade koje smo podijelili u nagradnoj igri 'FIS biraj nagrade dobivaj'. Izuzetno nam je drago što smo i dalje omiljeno mjesto kupovine u cijeloj BIH. Kroz nagradne igre sa vrijednim nagradama želimo obradovati naše kupce i nagraditi njihovu lojalnost, i posebno, iskazati zahvalnost za dugogodišnju vjernost našem brendu", kazala je Dijana Brkan, voditeljica marketinga u FIS-u.

Javno izvlačenje nagrada održano je u FIS centru u Vitezu 9. maja i FIS-u u Banjoj Luci 10. maja, a spisak svih dobitnika nagradne igre "FIS biraj- nagrade dobivaj" možete pogledati OVDJE.