|

Firmi Ećo company dodjeljen certifikat ISO 14001:2004

Firmi Ećo company dodjeljen certifikat ISO 14001:2004
0
S
Sarajevo-x.com
28.12.2011. u 08:32
5
komentara
0

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Renomiranom bh. proizvođaču namještaja Ećo company d.o.o, dodjeljen je certifikat za Sistem upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2004, te potvrda Sistema upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008 od strane certifikacijske kuće TUWadria.
Time se Ećo company svrstao među prve proizvođače namještaja u regionu sa ovim međunarodnim certifikatima, i na taj način je krunisano uspješno poslovanje u 2011. godini, gdje je unatoč svjetskoj krizi ostvaren zapažen rast poslovnih aktivnosti, proširenje proizvodnih kapaciteta, povećanje broja zaposlenih, kao i nastavak razvoja brenda Inside.

Ećo company se opredjelio za savremene trendove u zaštiti okoliša i održivom razvoju koji su usklađeni sa zakonskim i drugim zahtjevima vezanim za zaštitu okoliša, i društvenu odgovornost.

U tom segmentu kao strateške ciljeve Ećo company ističe trajno poboljšanje vlastite učinkovitosti putem isporuke kvalitetnih proizvoda i usluga koji udovoljavaju svim standardima koje zahtjevaju navedeni certifikati, uz stalnu brigu o zaštiti svih sastavnica okoliša s ciljem doprinosa kvaliteti življenja.

“Ećo company dobijanjem ovih certifikata jos je jednom pokazao svoju predanost čvrstom i transparentnom odnosu sa svojim partnerima, zaposlenicima, kupcima i građanima sa ciljem da kao preduzeće primjerom pokazuje i bude predvodnik kvalitetnijeg i zdravijeg života, i čuvanja prirodnih resursa”, izjavio je Suhad Ećo generalni direktor Ećo company.

Planovi za daljni razvoj poslovanja u su takođe ambiciozni, trenutno se privodi kraju priprema za lansiranje nove kolekcije namještaja brenda Inside by Ećo.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...