Zajednički sanirati gubitke
0
Firme iz BiH se nadaju skorom povratku u Libiju
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKAVA VTK LIBIJE...LIBIJA NEMA NI VLADE NI USTAVA A KAMOLI DA IMA FUNKCIONALNU VTK. MORE VAM MUX VRATITI DUGOVE U AJSINOJ P.I.Z.D.I. JEDINO. NAFTU JE JAMIO LIBIJSKI NAROD. A VI KOLABORATORI MOZETE DA GA DOJITE.
Možda će sad biti posla za naše deminere i mirnovnjake. Mislim ako je jedino važno u cijeloj priči hoće li biti posla za Bosance.
Evo ja nisam Srbin, ali ti stvarno ne znas sta pricas. Libija je bogata zemlja, bogata samo zahvaljujuci nafti. Malo ulazu u razvoj bilo koje industije i tu je Bosna imala veliku priliku nuditi svoje usluge. Recimo Libija ne proizvosi kofadon, ali ga zato uvozi iz Bosne. Libija pravi novi aerodrom, unajmi Hidrogradnjine inzinjere i radnike za takav posao. Dodju li Amerikanci, sve to mozes zaboraviti, jer oni dovode svoje firme. Zato uostalom i rade ovo sto rade po Bliskom Istoku. Nadam se da sam ti uspio nacrtati.
direktore oblila vas tamo, što dopusti ovome da vladaaaaooououuoaaa
neredi u Libiji?....ovi glavonje sa slikekao da su u zastoju, pa svi pisu vec barem 7 dana o gradjanskom ratu naravno, i ja bih da sve to nije tako, ali...
koliko ja znam, to i jeste naftna ekonomija bez ikakve druge proizvodnje koja je vrijedna spomenuti..... to si nam zaboravio reci srbinu.
Nastavnik biologije predaje učenicima lekciju o majmunima. Perica ga uopšte ne sluša i cijelo vrijeme priča na času.U jednom momentu nastavnik izgubi strpljenje i reče mu:- \"Perice, pažljivo me slušaj i gledaj, inače nećeš znati kako izgleda majmun!\"
može ga je...t ako uleti NATO i postavi marionetsku vladu. nećete više nikad posao dobit niti će se tamo šta graditi. To će samo biti mjesto za vađenje nafte