Kvalitetan partner
348

Firma Kuna iz Visokog stiže na Mostarski sajam: Nova dostignuća u oblasti zaštite na radu

Firma Kuna d.o.o. Visoko
Mostarski sajam gospodarstva je, po broju izlagača i posjetitelja, najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini. Ove godine, 25. međunarodni sajam gospodarstva održavat će se od 16. do 20. aprila.

Mostarski sajam predstavlja jednu od najznačajnijih gospodarskih manifestacija u ovom dijelu Evrope, tako da je firma Kuna d.o.o. Visoko odlučila učestvovati i biti dio ove pozitivne poslovne priče kako bi pokazala proizvode i standarde u zaštiti disajnih organa, sluha, vida, ruku, tijela, obuće po novim standardima, proizvode koji su proizvedeni od ekološki prihvatljivih materijala i CO2 neutralne proizvode.

Firma Kuna d.o.o. Visoko
Firma Kuna d.o.o. Visoko

Mostarski sajam je mjesto gdje se izmjenjuju dobra iskustva i ideje, kreira se nešto novo pa tako će i firma iz Visokog biti jedan od 800 izlagača koji će pokazati nova dostignuća u oblasti zaštite na radu.

Novodobiveni certifikati za program zaštite ruku od mehaničkih i termičkih rizika sa CIS Instituta, dokaz su da se firma Kuna d.o.o. Visoko pokazala kao siguran partner za saradnju sa nizom uspjeha i dokazanom kvalitetom proizvoda i usluga. Ovim priznanjem dobili smo dodatnu motivaciju i podstrek za nastavak realizacije još boljih poslovnih poduhvata kako na domaćem tako i na svjetskom tržištu privrede.

Certifikat CIS - Kuna Visoko
Certifikat CIS - Kuna Visoko

Nadogradnjom vlastitih mogućnosti mogu doprinijeti većem stepenu sigurnosti i poboljšanja potreba vaših kompanija. Osim rukavica, Kuna d.o.o. proizvodi radnu i zaštitnu odjeću od tekstila i kože, respiratorne zaštitne maske za industriju, te filtere i filterska platna za oprašivanje zraka i odmuljivanje vode.

Pored vlastite proizvodnje, Kuna d.o.o. Visoko zastupa renomirane svjetske proizvođače opreme za zaštitu na radu, te ističu da su platinum partner Honeywell Industrial Safety i mnogih drugih proizvođača kao što su Cofra, Artra, Sempermed, UTT Europe, Protekt, Voss helme, Master Lock, Krause, Klar pilot, Milla, Sunstorm, Pelly lights, ICC Safety Shoes i mnogi drugi.

Firma Kuna d.o.o. Visoko
Firma Kuna d.o.o. Visoko

S obećanjem da će njihova kompanija i u narednom periodu težiti ka ostvarenju ispunjenja ciljeva kupaca, pozivaju vas da dođete i posjetite štand firme, koji se nalazi u hali 2, u periodu od 16. do 20. aprila od 11 sati na Mostarskom sajmu.

Da razgovorom u ugodnoj atmosferi upoznate sve usluge i proizvode kompanije, a ujedno neke od njihovih proizvoda možete vidjeti i uvjeriti se u njihovu kvalitetu na samome sajmu.