Promo
310

Firma KS REHA obnavlja radost kretanja i olakšava život osobama s tjelesnim oštećenjima

Ilustracija: Shutterstock (Foto: D. Ć./Klix.ba)
(Foto: D. Ć./Klix.ba)
Firma KS REHA d.o.o. bavi se distribucijom ortopedskih, sanitetskih, medicinskih i rehabilitacijskih pomagala. Njihov je cilj da pomognu i olakšaju život osobama s nekim tjelesnim onesposobljenjem,kao i svim ostalim osobama koje imaju potrebu za bilo kojim proizvodom iz njihovog asortimana.

Firma je osnovana 2005. godine jer je na tržištu nedostajalo nešto novo tj. firma koja može zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe klijenata za medicinskim pomagalima. Iz KS REHA uspjeli su ispoštovati sve potrebe svojih klijenata i to nabavkom medicinskih pomagala iz cijelog svijeta.

Budući da im je kvalitet proizvoda i zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu, kompanija je ubrzo postala broj jedan kada je distribucija sanitetskih pomagala u pitanju. U svojoj ponudi imaju sve ono što je osobama s nekim tjelesnim onesposobljenjem potrebno da bi im olakšali svakodnevni život. U ponudi imaju najkvalitetnija invalidska kolica, ortopedska pomagala, pomagala za kretanje, pelene, uloške, katetere, toaletna pomagala.

U KS REHA dočekat će vas ljubazno osoblje. Osoblje je stručno, edukovano i obrazovano za ovaj vid poslovanja.

Osim poslovnice u ulici Grbavička 6a, u decembru prošle godine otvorili su novu poslovnicu u ulici Zmaja od Bosne do broja 60.

Foto: D. Ć./Klix.ba
Foto: D. Ć./Klix.ba

Nova radnja nalazi se na savršenoj lokaciji, u blizini Zavoda za zdravstveno osiguranje, gdje korisnici dobijaju i ovjeravaju potvrde za medicinska pomagala. Sve što trebaju uraditi jeste otići po potvrdu, prošetati nekih par metara do KS REHA i preuzeti svoje medicinsko pomagalo. Za starije osobe su uveli i jedan novitet. Naime, sve starije osobe kojima nema ko donijeti medicinska pomagala dobit će ih na kućnu adresu potpuno besplatno. Dovoljno je samo da imaju potvrdu o nabavci medicinskog pomagala i kažu šta žele putem telefona i roba će biti na njihovim vratima.

Budući da će vam KS REHA napraviti najbolju ponudu za vaše medicinsko pomagalo nećete morati doplaćivati bilo kakav novac.

Do kraja godine KS REHA planira otvoriti još jednu radnju u Sarajevu kako bi na taj način olakšali korisnicima preuzimanje medicinskih pomagala. Želja im je da budu produžena ruka Zavoda za zdravstvo i budu najbolji partneri svojim klijentima.