PROMO
103

Fine Food: Dobro poznati okusi u srcu Sarajeva

Fine Food d.o.o, poznat po bogatoj i raznovrsnoj ponudi gastro i pekarskih delicija, građanima i posjetiteljima glavnog grada Bosne i Hercegovine ponudio je novo mjesto za kratki predah i uživanje u vrhunskim okusima.

Otvorenjem pekare na adresi Titova 58, kompanija Fine Food d.o.o, nudit će građanima na desetine proizvoda uključujući različite vrste hljebova, peciva, pita, kolača, kafe i sendviča. Nadalje, u ponudi su i odlični proizvodi iz Fit linije: ovsene kaše, hladno cijeđeni sokovi, te duboko zamrznuti proizvodi (somuni, pite i podloge za pizzu). Radno vrijeme novog objekta je sedam dana u sedmici tj. od ponedjeljka do subote od 6 do 19h, te nedjeljom od 8 do 16h.

Izgled pekare Titova 58 dizajniran je po svjetskim standardima i kupcima pruža nesvakidašnje iskustvo kupovine i užitka u okusima koji će zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Dizajn potpisuje sarajevski arhitektonski studio Gepek koji je na savremen i funkcionalan način predstavio misiju kompanije Fine Food.

Inače, sarajevska industrija pekarskih proizvoda, delicija i hrane Fine Food i u ovim izazovnim vremenima zapošljava preko 200 radnika, a kvalitet njihovih proizvoda potvrđuju certifikati IFS, HALAL, HACCAP i ISO.