Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsmiješnije je što se digla tolika fama oko tih podataka i srranja.. Facebook i svi ostali imaju ionako sve podatke o tebi, zna sve živo. Lud je ko misli da nije tako..
Imaju samo ono što si pohranio u svoj mobitel i računar.Sad reci da nemaš izbora pa si morao tako.Eto jesi stvarno.
Mark se sprda sa senatorima,pita ga jedna senatorka da li se poruke snapchata mogu čitati na fejsbuku,kaže mark,ne gospođo, snapchat je druga platforma i mi nemamo ništa s njom.eto koliko senatori znaju lupati.
topla preporuka zaljepite svi nesto preko svooje kamere na laptopu zvucniku i tako to hehe ako necete da vas mark gleda kako bacate ;)
Na dionicama zaradis ako prodas...ja koliko znam on juce nije prodo 4% firme
pa neki dole komentarisu da ih je isprovaljivao pa na pola pitanja nije odgovorio,a svi bismo morali se zamisliti kakve greske i to katastrofalne FB pravi, a za njega je to sala jer njemu kad ukradu i provale identitet i privatnost to nema veze jer mu se nista dogoditi nece ali nama obicnim smrtnicima odos ebankovni racuni a on se smije na ispitivanju za njega je to sve sala
daj meni jednu bolan
zamisli buraz hiljadu miliona....
Momku se krči put za Bijelu Kuću. Dizanje popularnosti kroz senat da bi kasnije mogao u politiku i postao predsjednik. Kako inaće objasniti da neki biznisman odgovara pred senatom za svoj business. Ako je nešto skrivio onda odgovara na sudu, a ne u senatu. Podatke na FB svi vide jer ih ljudi sami daju. Mislim da ga neko dobro gura naprijed. Ko? Ne znam.
gura ga bake
@hti nisi upucen, USA je to.. Googlaj malo pa ces vidjeti koji i koliko biznismena je odgovaralo pred senatom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Guster...
ljeb ga je... bo
Svi senatori koji su mu postalvjali pitanja su prethodno za svoju kampanju primili donacije od Ješe sa slike ! Ovo je još nedoživljeno odkad su malo talentovanom Šešeljevom VUčiću novinari postavljali njegova pitanja ! na koja je vješto odgovarao. NAravno amerika je demokratska zemlja pa je jedna senatorka postavila i pitanje za koje se Zucky uozbiljio i IZVINUO ! ZNatek ikoga ko se izvinjava za učinjenoI ZARADI TIME 3 mlinarde dolara u sekundi ?? :))
virtuelne pare, danas zaradio prije nekoliko dana 4 puta vise izgubio..
Da sam bar te sreće da su i moje podatke prodali, odma ide tuzba i da bar stoju pošalju ja zadovoljan :D . Šalu na stranu, svakako sve znaju o nama, svi to znamo i svjesni smo toga tako da su ovo sve jeftine predstave za javnost(da ne kažem kakvu).
GŌVNO CIONISTIČKO