Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do prije 2 godine ono do Corone mogao si kupiti auto za 1000,1500 onako solidno za grada,a danas su cijene skočile duplo tih auta jer su nam uveli normu Euro 5 kao da smo mi neka Švicarska pa imamo para na bacanje i umjesto da kupimo npr Golfa 5 benzinca za 3000 KM u EU i dovučemo ga u BiH i registrujemo,ali NE NE,nama su politicari udarili zabranu i naredili da za te pare možemo sebi kupiti najviše trhlog Golfa trojku koji zagađuje 50 puta,ali to je kad imamo nesposobne politicare.
U Eu cijena NOVIH auta 600€ veca, samo kod nas u Bosni polovna poskupe za hiljadu.Treba bit u korak s Eu ipak to nije mala stvar,Audi star 15 godina 18-19 hiljada jos se buni kad mu kazes da mu je previsoka cijena, ne prodo ga nikad niko dabogda
Joj cega je se to sjetilo jbt
A proizvodnja elektro automobili ima ceću emiciju CO2 za 3 do 5 tona co2.
A kome ide porez?
Porez uvijek zavrsi kod bogatih.
A j... ga imaju oni svojih uhljeba na pretek. Poreza uvijek treba.
Tamam skupim pare, a oni podignu cijene. Sreća da nijesam prod'o Dvicu dizel, skorom nova.
pocčeli su