Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupujte kripto, sad il nikad
Za tri mjeseca neče biti para za buđetlije i penzionere........ovo sad je mala maca šta nas čekaPrivatni sektor ide u kolaps a on puni buđet......a na buđetu administracije ko u Kini.
Napokon mogu kupiti 1 ETH za male pare :)
Nemojte to jos objavljivati dok mile i parazitski entitet ne uzmu par milijardi iz CB ... hehehe.. pa nornalno da nikakve mjere ne pomazu ako nema protoka ljudi roba i usluga i ako ne funkcionira trziste ... svijet ce spasiti samo rad i proizvodnja i disciplina ....
Ja bi da se zove Bakir Jones, zamisli u svijetu govore Bakir Jones je pao 7%
biće recesije, kupujte brašno
Ma ja,koga ovo zlo zaobidze recesija nece sigurno.
@Poppaj pa svakako bi dosla recesija i sa i bez virusa, samo je corona ubrzala