Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imala sam takav telefon super je bio najbolji adroud i jako pametan ali na nesrecu mi najednom stade kad su ameri piceli da tuzakaju za hyawei
E ovo vam je iz Komunističke države, nek mi neko pokaže primjer iz demokratsko, slobodne, kapitalisticke
A šta je sa nama korisnicima? Pretrpljeni strah i to?
Huawei je institucija, primjer rada i lijepog okruzenja. Kinezi sami su takvi, jako ljubazni i radni ljudi. Ne volim Ameriku jer su preveliki kapitalisti i ovaj potez im je bio bezveze realno i nepromisljen. Huawei sigurno dominira nad Appleom trenutno, sem laptopa koje tesko mogu napraviti boljim od MacBook Pro. Iskreno taj laptop za developere vrijedi toliko novca, iako sam bio skeptican poprilicno. Mislim da je Apple tu bez konkurencije trenutno.
@mrbillionaire kinezi su sve osim jako ljubazni.
U bosni ti odbije jer nisi uspio dogovorit poso
Kod nas nakon sto provedes 20 godina u firmi, ista ode u stecaj, a radnik dobije kantu punu govana.
@JahacMagle2019 bolje nego da nista ne dobije