Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mjesecna plata...... ma nije sve ljudi u parama, najbitnije je biti sretan sa 400 KM plate
I bleat za svojim ćobanom
@bbb godišnja kakva mjesečna. Svakako je i to previše za naše uslove
U Federaciji BiH je najviša neto plaća u 2019. godini koja je prijavljena Poreznoj upravi Federacije BiH isplaćena u iznosu 363.456,21 KM u djelatnosti proizvodnje farmaceutskih preparata" ZATO JE VAŽNO DA SE SVI VAKCINIŠEMO !!!
Gradjanima ne treba dati hljeba da jedu pa ce valjda doci tobe i jos ih treba toljagom jer ovde se od toljage osvijeste a ne onesvjeste
Malo, Zion Williamson i Ja Morant pravo sa koledza potpisali ugovore od 10 i 9,5 miliona dolara po sezoni
Ma nek je i tristo 'iljada, al' da je redovna!
Glup naslov, a još gluplji tekst. U pitanju su godišnji bonusi isplaćeni menadžerima najprofitabilnijih PRIVATNIH kompanija u BiH. I u Njemackoj top menadžment vodećih kompanija dobiva visemilionske iznose bonusa za koje prosječan radnik mora raditi 30 godina. Dubok jaz, nema sta!
Kako i zasto? Ubrizgali mu/joj rak da testiraju neston ili sta? Cccc
Tako se to radi.. taj lik je najverovatnije došao kratko iz inostranstva , odradio projekat za bosnalijek, recept ili tako nešto i ciao.. zato uci,uci narode.. isplatit ce se
Ko god moze nek ima, hvala bogu :)
A ti se Muzafere kupaj...
Pozavidio bi na ovoj mjesecnoj plati i predsjednik najvece svjetske sile USA Trump, da zivi od plate(Odrekao se godisnje plate od400.000 usd) a u ovoj vukojebini za mjesec polugodisnja plata predsjednika SAD i to je nekima normalno.????
Nije sva sreća ni u drzavnom sektoru...
Ti isti građani su i gl. krivci što je tako. Nepismeni kreteni, koji ne znaju zašto i koga zaokružuju. Svijest im je na nivou prvih mikroorganizama. Kako drugačije objasniti to sadomazohističko biranje istog zla 25 god. Zato ko god može da ukrade i treba, da ih pravi ovcama i treba. Ali u svemu tome je dobro to, što više kradu, slabiji su temelji ovog mutanta od države, pa će brzo kolabrirati.
mikrokreditne organizacije su vrh uzimanja love
Samo
Mene tjesi ona: "Nicija nije do zore s'jala". Jos vise me tjesi sto postoji pravedan sud: ON, i cinjenica da je ovo sve prolazno, i da ce svi ti licemjeri, stati pred Njega i odgovarati za sve one koje su otjerali iz doma svoga i otrgli od najmilijih. Necete me ubijediti da je volja njihova. Otisli su jer su morali da prehrane djecu, ne mogu tu jer im otimaju. Svi u foteljama place po 10milja, dok mu radnik tu istu placu zaradjuje i crnci za 500KM. Jebote ovo je gore od Indije.
@Anonimousin Ja sam običan radnik, ali ne mogu da vjerujem kad pročitam ovakav ili sličan komentar. U pitanju su top menađeri visokoprofitabilnih PPRIVATNIH firmi u BiH. Tu pored Bosnalijeka spadaju vodeće strane banke i osiguravajuća društva. Direktor VW je dobio godišnji bonus od 10. mil EUR za sto prosječan radnik mora da radi 36 godina. Dakle, to je svijet kapitalizma koji smo tražili. A ima i ona narodna: nije cuko za školu svezan! Pozzz