Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavit kucu na Bitcoin
@VolimSteroide kakve sam srece sutra bi pao 800%
Ista stvar se desila 2000. (dotcom crash) i 2008. (subprime mortgage crash). Berza je strelovito isla na gore, dosegnula vrhunac i onda jos vecom brzinom krenula na dolje. Nakon godinu dana bila bi na 50% vrijednosti koju je imala na vrhuncu. Yield curve se "izvrnula" u junu itd. Tako da sve upucuje na krah. Oni iskusniji su se na ljeto izvukli iz dionica i ulozili drugdje
@sarcastrator Sve upucuje i ima amerikanaca koji to ocekuju za nekih 10 - 12 mjeseci da se desi. Prijatelj mi je tu i bavi se tim, sta rade sada, samo kupuju zlato, puno novca daju na zlato i samo cekaju.
hong kong ušao u recesiju - izbor bloomberg.