Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljeto se blizi a vozila 2018 godina , red je da se obnovi vozni park , a i ljeto ce biti lijepo - opet za politicare kao i prosle godine
Narodu vise nije potrebno ikakve razloga davati ... ovce, ja ti i svi zajedno !!!!!!
Narodu vise nije potrebno ikakve razloga davati ... ovce, ja ti i svi zajedno !!!!!!
Vlada koja je jedan mjesec na vlasti odmah poseze za kreditima,to je nesposobna vlada!!!!
ide izvlacenje para u sttanacke dzepove, valja vratit dato za kampanju
A ko ce vracati???
Pa 13 miliona realno nije puno za ovaj kanton. Potrebno je samo da iznesu na šta će se tačno potrošiti i od čega ćemo vraćati. Kad bi doveo javne nabavke u svojim preduzećima ured, lako bi to kanton vratio. Evo, kupite reagense normalno.
jel to onaj kanton i opstina sto zarade vise od citave republike srpske???
Tako je, vazda bilo!
Pa i zarade ... milijarda km budzet kantona... Drugi par čarapa je to što se može potrošiti još milijarda bez problema ikakvih. Čelni ljudi nemaju problem sa potrošnjom.
Ako ste napisali da se zaduzujemo logicno bi bilo da ste napisali i razlog zaduženja....
Danas je najbolje biti novinar nane mi samo klepeces po tastaturi istrazivacko novinarstvo nula bodova 😀😀😀😀
Hvala Bogu pa je neko primjetio. Er. M. iz Klixa je redovan serator po novoj Vladi. Nisam mu vidio teksta u posljednjih 15 dana da nije bio zeleno obojen. Za 5 sati će objaviti tekst gdje će pisati zašto je zaduženje ustvari. Jednostavno patuljak od čovjeka, patuljak od novinara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)