Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemacka obezbjedila Boga oca druze.Vidimo se u ambasadi.
KASNO...Mozda za neke nove generacije i nije!
Helem, 50 miliona borcima 25 godina nakon rata a 20 miliona porodicama sa djecom... Predivno, nema šta!
Kojim mladim? Ja ostarih cekajuci te konkurse.
Kojih mladih,mladi odlaze iz drzave,ostaju politicki uljebljena djeca a od takvih nema koristi...pi..vam ma..rina
mladi su otišli ili su u fazi su odlaska
Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60.000 eura. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)
Opet babinim sinovima
Kakve više subvencije i pomoći?! Pa to ni Švicarska ne bi izdržala. Ukinuti sve, čak i zdravstveno, ta zaposleni koji uplaćuju u zdravstveno ionako dodatno plaćaju privatnike, jer je javno zdravstvo=0. Ukinuti i penziono, neka svako štedi i imat će više novca nego zbir svih penzija. Sve ukinuti uz otvaranje radnih mjesta u realnom sektoru, dosta više javne službe i shopping centara
Koliko ce otici na placu medicinske sestre/veleposlanice?