Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je celav i ima bradicu i uz to SDA odmah je ekspert
Diplomirao na kriminalistici, zaboravise to navesti??? Magistrirao kao i ostali iz SDA, a tako ce i doktorirati. Zar nije doktorat u Travniku? Radio u stampariji, naravno SDAovskoj. Zar mu Asim Sarajlic nije kum, ili ovaj njemu ili nes slicno?? Kod stranaca nije vjerovatno izdrzao, valja raditi.
Psihopata sa teskim kompleksima, sigurno su ga zlostavljali ili je imao nesretno djetinstvo cim mu je jedini posao maltretiranje radnika, a dobar je samo sa dupeliscima i onima od kojih moze imati koristi. Sta je radio u medjunarodnim institucijama, upitnik je? Da je sta valjao zadrzali bi ga. Na ostalim mjestima je ucio muhe letiti. Zalosno da apsolutno niko nema poz misljenje o njemu sto sve govori, osim SDA kadra :P. Sigurno je sam i poslao tekst pa je izostavio sve sto mu ne odgovara.
jel podoban ? ili je strucan?
Vidi se postenjacina neki hahah..
Ciji li je on rodjak?
e ovaj ce nas sjebat do dna, na faci mu se vidi da je gladan, da mu treba miliona, svaki koji dodje iza sebe ostavi havariji i nikom nizasta ne odgovara.
ja se sjecam ovog lika kad sam radio praksu u Sparkasse banci u Importanne-u, za cas bankarstva u srednjoj skoli, cini mi se 2012. Ovaj lik mi je djelovo pravo nakurcen (ko i vecina nasih papaka kad se dokopa kakve-takve moci), i znam da je okolo paradir'o i glumato facu.
Još jedan kadar Minhenskih brigada u prjedlogu od gospodina iz Realnog sektora, za ovakve lelemudane i paune izginuše mnogi, a sada oni gospoda i faktor od zlatne kašike.
sssssssssssssssasddda
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
horde štela .. na hiljade, skloniš jednog izrastu još desetorica ..
Nevidim nista sporno, makar je naucen covjek.
Hebo li te on vodi ga kuci
A gdje bio 92-95?
Pa studirao u USA, da je cemu valjao ostao bi tamo, ovdje je samo podoban BiH-im strankama.
@Prljavi_Hare Ko ba, o cem ti??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sef filijale i clan uprave velike union banke. sefova filijala samo u sarajevu ima bar 300, a union banka... da sta valja za clana uprave bi stavila nekog kompetentnijeg.
Vidi ćalavčara sto je zauzeo 'pozu' kao da pravi naslovnu sliku za 'management for dummies'! Jadan calavcar sto nema u calavoj glavi ce da nadoknadi poziranjem da bi nas uvjerio u svoju 'intelektualnu nadmoc, harizmu i samopouzdanje.'
A u OSCE-u security bio...
oho ho......nameračili se da (napokon) skinu Zlaju. Hebo to kad politika prevladava struku. Ne znam ovog momka, ali znam nekoliko koji bi bili bolji kandidati al ih hebe sto nisu u stranačkim dresovima.