Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha pokusao,i mjesec i po me zavlacili sad ovaj papir sad onaj i ja kad sam otisao zadnji put kaze nemate pravo da bih poslije toga ja saznao da samo drzavne institucije imaju pravo, tj mladi koji rade u drzavnim
Meni ova Union banka dala ponudu kao za mlade nepovoljniju nego u drugoj banci gdje sam kasnije i uzeo kredit. Ne znam za sta ima daju pare. Bolje da podijele to direktno mladima.
Pozivam vladu Federacije da povuku ove pare! Preusmjerite penzionerima, skolarcima...! Vidim po komentarima da nije dobro davati novac za rjesavanje stsmbenog pitanja mladih!
Najveca prevara za ovu banku i ovaj kredit. Ukratko, otišao predao, zavlačili me 2 mjeseca, provjeravali poslodavca, zivkali sve redom. Kad je vrijeme za isticanje kapare bilo blizu, u panici sam otišao u drugu komercijalnu banku, bez ikakvih subvencija za rješavanje stambenog pitanja, sam dobio bolju ponudu, manju za oko 20KM / mjesečno, i sve završeno u roku od 7 dana.
Isti slučaj sam imao. Mene zavlačilo mjesec dana
Za 20 miliona možete napraviti 10 zgrada da se naseli i Ado i Budo!
jel neko razumije da sa ovim samo bezveze pumpaju cijene.
Slažem se..100 %
Koja glupost. Nabijanje ionako bezobrazno visokih cijena. Kao da nisu sposobni za 20 miliona KM da naprave zgrade, prodaju stanove mladim ljudima, vrate novac i kao popratna aktivnost smanje cijene na tržištu i zaradu gradjevinske mafije.
Nije vise to staro vrijrme da federacija odnoano drzava gradi
Ovo pogoduje najvise banci..
Mrš!
Mali, otuzni i jadni zeleni, zar vam nije ofirno napadati svaku odluku Vlade Federacije? Bas ste jadni, bijedni i neinventivni! Drzava se gradi tako da sve sto je pozitivni se podrzi bez obzira ko predlozi! 20 miliona preko jedine banke u vlasnistvu drzave za mlade kao i 50 miliona za opstine su APSOLUTNO pozitivne i dobre stvari! A vi sto lupate samo pokazijete svu vasu bijedu, zavist i nemoc! Jadni mali zeleni!