Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju nam Domace Banke jer su nas poklopili strani lesinari ,najveci problem je recimo da drzavni sluzbenici i sva drzavna preduzeca a ima velikih ,svoju platu ,radnici primaju preko drzavnih banaka ,ja nisam mogao sam napustiti Unikredit i preci u nasu domacu ,kaze mi u racunovodja sta vec eee nemoze to tako nas cijeli platni promet ide preko unikredit ,Tako jel e ja sada zatvaran racun kod unikredit i plata ide na ruke ,
Ova banka smrdi na SDA
ova banla smrdi na SDA
Opet KLIX novinar predškolski uzrast ! Ko je izvršio dokapitalizaciju banke ? Vakufska banka je poznata ekspozitura SDA !
Poslovnost imk i nije jača strana. Podrška korisnicima radi samo do 16 sati, što znači da u slučaju krađe, karticu ne možete blokirati do 8 ujutro, a do tada lopov može skinuti sav novac.
Ne moze preko bankomata skinuti vise od 1k!
@Glupan98 Daj mi svoju karticu i pin pa ćeš vidjeti koliko ću ti sa računa skinuti za jednu noć.
Razgranata mreza poslovnica? Nema vas ko ni gaća na porniću.