Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je onaj ljigavac iz SDA što je namjeravao oboriti isplatu jednokratne pomoći radnicima prošle godine. Fuj!
Čim direktorima počne goriti pod nogama, odmah se uhvate citiranja odredaba zakona i konvencija
Isto ko i RAK što je sam sebi svrha i još jedan trut u nizu na grbaći građana BIH.
Sudeći po komentarima javnost ne zna značaj ove institucije, kao i da je ista sačuvala nezavisnost u proteklom periodu uprkos brojnim pritiscima
Nego hoćel' vam mandat produžiti, klimaju li se fotelje? Kako ste jutros urede🤣
Jel ne smijete biti od sad? Ili ono generalno? Pretpostavljam da ste odabrani na trenutne pozicije na osnovu strucnosti i top kvalifikacija. Samo eto, ako moze komentar pisca ovog dopisa. Siguran sam da prati i cita.
Jel ne smije te biti od sad? Ili ono generalno? Pretpostavljam da ste odabrani na trenutne pozicije na osnovu strucnosti i top kvalifikacija. Samo eto, ako moze komentar pisca ovog dopisa. Siguran sam da prati i cita.
Pianje za polupismene novinare KLIX-a od toliko institucija FBiH zar se nije mogla pronaci jedna zgrafa koju koriste institucije FBiH ?
Aktuelnindirektor napisao saopcenje da bi ostao na poziciji