Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretna nova 2012, lagano idemo u PM
za šta je ovo relevantno u p m? \"...prema kome će UniCredit tako smanjiti emisiju ugljen dioksida za 50 posto, prenosi Tanjug. \"
Svi vi sto komentarisete sutra bi molili da vad prime u neku banku a kamoli tek u takvu kao sto je Unicredit banka. Pozz luzeri
Kako neće, kad imaju najskuplje usluge koje se ne diferenciraju od ostalih.
Sto mi ga kulturno zavuce...
Spremil sam ti pjesmicu. U Smrdiju Sumsku stigao nam Rus, Za Srpskije narod spremit cemo bus. Da nas vozi u Rusiju nasu, makar jeli i usranu kasu. Dat cemo mu i kceri i majke, i po vazdan svirat na balalajke. Na traktore onda sretni sjesti, do Sibira Ruska go.vna jesti.
koja zavist kod naroda
a jojjjjj... zao mi nasin hapacenih ljudi koji ce ostati bez posla... ovih 6125 ili koliko li vec... bas mi ih zao.... a bili su tako fini dok su svoj narod muntali da dignu kretit po \'\'najpovoljnijim\'\' uslovima... da su pametni pa da svi daju otkaze... aliii neeee sada se se oni svi uvlaciti u talijanske guzove da ne budu jedan od ovih 6... i koliko vec ;)
UCB ima 165 filijala u svijetu? nidje veze, samo ih u BiH ima jedno 100
Nama je jedini spas nova Juga.
hoce li nas Unicredit ostati
\"LIHVARI \" TAKO VAM I TREBA, A NAMA KOJIMA JE PLATA RATA, OPET ČE BITI KUTIJA DRINE DVA IKAR KONZERVE NA MARKALAMA
LIHVARI KAPITALISTICKI!
za@realista-evo ti jedna pesnica U Musligrad stigo djelit vitre ceto, oko njega jadan Bosnjo se uzlijeto., pa mu veli vako tananijem glasom: \'\'Ja te plaho volim,jer si lijep stasom, udjeli mi vitru,ljubim te u kitu\'\'
Heljp Putin,heljp Medvedev.dajte nam vize za Sibir heljpppp.
kakve veze ima emisija CO2 sa bankom ?? pa nisu oni koksare ... hahahhahhahhahahahhahhahahahhahahaaaaaaaaaaaaaahaahahhhahahahahhahaahahahhahaaaaaaaaaaahahhahahahhahahhhhhhhhhhhahaaaaaaahhaha
Stvarno je vrijeme da sklonite pare sa njihovih računa, ne zavaravajte se nekom lažnom pričom o stabilnosti, kada jednom cijeli sistem padne niko vam neće garantovati taj novac.Pa eto, moj dobronamjerni savjet onima koji još imaju nešto ušteđevine.Poz Tinyurl.com/d7ky5ek (POČETNA) http://tinyurl.com/82cwckq (CHAT+RADIO M)