Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me zanima kako je QSS dobio ovaj posao...... Prilicno suludo sto BHT ovo radi samo sa jednom bankom, svuda po svijetu se banke udruze i naprave zajednicki sistem placanja. Sve nam je iscjepkano, pa i sistem placanja.
Izgleda da bh telecom jos uvijek nije dovoljno povaljen pa moraju ga unistit bar ovako
Bakir je suvlasnik QSSa i bivsi ahm duznosnik BH Telekoma
Ovo je taman toliko inovativno da bi se uhljebi imali gdje smjestiti i nema dalje.
Samo znam da ništa što ima veze sa Raiffeisen bankom ne želim koristiti i da je džaba. Dva puta su me zavalili za kredit. Jednom, kad su nakon godinu dana digli kamatnu stopu zbog "rasta euribora" (taj euribor je mnogo puta tokom trajanja tog kredita osiguranje.
Drugi put, kad su me prevarili za kredit koji su nudili sa (dodatno plaćenim) osiguranjem od nezaposlenosti. Kad sam ostao bez posla našli su izgovor zašto da ne aktiviraju tu klauzulu. Dakle, Raiffeisen banka i njihovo Uniqa osiguranje za mene su lopovi s dna kace i nikad ništa ne želim imati sa njima!!
Opa, opa, opa, dolazi Evropa...
Inovativna stvar ! Kao i pikpay. Odoh potraziti u rijecniku sta znaci "inovativan"!
Opa opa ti i ja smo katastrofa :) majko moja sta sve nece izmislit da lakse stek potrosim :) https://www.youtube.com/watch?v=5T7IgOrfymg
Ja kad imam da platim meni su dobre i stare kompanije a kad nemam mozes...i mene i te nove kompanije ma kakve one bile...🤷‍♂️