{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Jajcu otvorena nova poslovnica Vakufske banke

21.1.2015. u 09:36
47
13
U Jajcu otvorena nova poslovnica Vakufske banke
47
U Jajcu je svečano otvorena nova poslovnica Vakufske banke dd Sarajevo. Na svečanoj ceremoniji prisustvovali su načelnik Općine Jajce, glavni imam Medžlisa islamske zajednica u Jajcu, direktori javnih preduzeća, privrednici, ostali istaknuti članovi lokalne zajednice i mediji.


Rukovodilac poslovnice Vakufske banke u Jajcu, Adnan Kolašinac, se obratio prisutnim gostima i zahvalio na velikom odzivu gostiju.

Nakon toga se direktor Vakufske banke, Mirzet Ribić, obratio prisutnim zvanicama i izrazio veliko zadovoljstvo što Vakufska banka svoju 25. poslovnicu otvara u Jajcu. Istakao je da je Srednjobosanski kanton prepoznat kao uspješna poslovna zona i da Vakufska banka, kao domaća banka, poziva sve privrednike na proširenje i ojačanje saradnje kao i stanovništvo, obzirom da je u toku akcija nenamjenskih i stambenih kredita.

Načelnik Općine Jajce, Edin Hozan, se obratio prisutnima i istakao važnost otvaranja poslovnice Vakufske banke za općinu Jajce, obzirom da zapošljava mlade ljude sa općine Jajce. Istakao je da se posebno raduje zato što je Vakufska banka domaća banka i da sva ostvarena dobit ostaje u Bosni i Hercegovini.

Direktor Vakufske banke, Mirzet Ribić, i načelnik Općine Jajce, Edin Hozan, su zajednički prerezali vrpcu i zvanično otvorili novu poslovnicu u Jajcu.Nova poslovnica Vakufske banke se nalazi u ulici Hrvoja Vukčića Hrvatinića bb, u neposrednoj blizini Banjalučke kapije u Jajcu. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: