Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo režimske firme će preživjeti, jer one ne moraju plaćati sav porez, ili ga ikako plaćati, redovo dobijaju poticaje od države, redovno im se šalje radna snaga takođe subvencirana od strane države itd. Pored toga režim maksimalno blokira i komplikuje ulazak stranog kapitala kako režimske firme ne bi dobile konkurenciju i kako građani ne bi dobili dobre i sigurne poslove, jer bi tada birali one koje oni žele, a ne one koje moraju. Jedino rješenje je pobjeći iz države i režima.
Mo smo bankrotirali ali to ne znamo još
Dali su u toj grupi i GRAS, vodovod i ostale "državne" firme sa milionskim dugovima ? Uništavanje privatnika na djelu. SF SN
od lihvara posten privatnik u BiH ne moze nista