Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Međugorju primaju sve valute od japanskog jena do kineskog juana
hrvati su uvijek znali da treba trgovat :D
Međugorje jedno od najrazvijenijih mjesta u BIH, boli ih pipa
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad na zapadu pokušajte zamijeniti marku dinar ili kunu i umjesto usluge dobijete samo blag teleći pogled , to nije što se oni čude našim valutama već što pomisle "Bože bijel čovjek a ne zna šta je Visa ili Master".
@turbodoppelvergaser Nije moj problem , bitno je za državu da se kurwama svih nacija ugradi čitač kartica među guzove da poreska uprava ima lakši pristup.
U Cg ne mozes nigdje osim u banci , zamijeniti KM
bitan je samo ojro
eh, hvala vam.... baš sam se pitala šta ću sa svim svojim jenima i (don) juanima
@UmorVlasky na svakom ćošku
Kakav dirham kakvi bakrači, kod Arapa je dolar odavno glavna valuta
odlična vijest .brzo će se bosna opariti. samo tehnologjomi kasnimo barenm 30 godina i više.skoro da je i nemamo
makedoniji se gade nase markice, samo mujinoj fati se ne gade..markica po markica...
Zato dodjes u Bec i nijedna banka ti ne zeli zamijeniti BAM u EUR, tacnije gledaju u marke kao tele u sarena vrata. Jadni mi i nas BAM.
Prije 3 god. je to bilo doduse. Obisao 3-4 banke nijedna nije htjela. U jednoj momak gleda u petobanku kaze nisam nikad cuo za bosansku konvertibilnu mark. :) Rekose mi u jednoj banci samo u glavnoj raiffeisen banci u centru mozes zamijeniti. Tada je nastupila kartica na scenu :)
Desilo mi se prošle sedmice, ispred banke kursna lista i trebaju mi turske lire. Obišao deset banaka nemaju. Pitam zašto imate onda na kursnoj listi, na odgovor sliježu ramenima, ne znaju ni oni. Isto u Sparkasse kažu ne trguju njima uopšte a na ekranu iznad između ostalog i kurs lire... Cirkus
Pa mozes zamijeniti lire u KM, ali nema svaka banka u poslovnici lira pa da ti mijenjas KM u lire.
Ja u hrvatskoj htjeo 100km da razmjenim, kad je ona meni obracunala koliko to dode, nista reko hvala, kontam sam valjda se zna koliki je kurs, ali oni bi mene opeljesili.
Koliko je to vazno za ovaj sirotinjski narod............
Zamijenio japanski yen provizja je visoka, vise bi rekao da je bila krada nego zamijena.
Haha, ja obavezno kad idem vani odem u trgovinu i trazim da mi marke razmjeni u eure.
Pati pati umri od tuge da me cuvas nisi znao ni malo mi tebe nije zao. Jutro klixeri
Srbija ovakva il onakva - ali ako te put ponese nigdje dinara u bankama.