Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko.god i 5 min sa Bakirom.provede taj vise napredtka nema😂
Dodik sjeo na kafu pa ce sad u zatvor i RS propads ko Grcks
@noridcm ti si sigurno zavrsio vecernju skolu Pa imas znjanje o ekonomiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
spavaš li mirno, šukur hakane ?
Turski vlastodrsci sad ulaze u fazu u kojoj je na vlasti moguce ostati samo radikalizacijom svih odnosa i izmisljanjem tajnih neprijatelja. Obzirom da su mentalitetom iste fele kao i mi balkanci, vjerovatno ce jako dugo i uspjevati. Uglavnom sve ce biti dalje od EU, a sve drazi rusima.
turci su već odavno prdnuli u šišu.
Forex je zaj**ana stvar jarane moj.
Sto niza lira to izvoz veci i turizam povoljniji
Tako je bilo nekada, ali današnja ekonomija je složenija. Padom lire, sirovine koje su potrebne da bi proizveli robu za izvoz su postale skuplje. Dalje, cijena nafte koju kupuju za prevoz te robe se obračunava u američkim dolarima, tako da su i tu na gubitku. Turska nije autarkija, pa dodaj i inflaciju, jer sva uvozna roba koju kupuju je takođe poskupila, pa manjak ulaganja zbog političke nestabilnosti... Kao i uvijek, nacionalizam uvijek dođe glasačima na naplatu.
pa sta to TUrska izvozi da donosi neki visoki prihod? pamuk? to vazi za jake industrijske zemlje, ne sigurno za Tursku. A za turizam si u pravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Erdogan je diktator koji uništava Tursku državu.
@drinajedina Smeće koje si spomenuo je samo gomila kriminalaca.
hahaha, na svakoj mjenjačnici piše : "no commision", a oguli te svaka tako i raiffeisen radi... kad mjenjaš EUR u KM... nema provizije, a kurs 1.94/1.97
Spasiće ih Putin izgradnjom gasovoda.
Kome smeta jaka Turska ? Izgleda Turcima...
Propada Turska pa logično je da tone i lira ... Tko ga goni da sultanat pravi a Turci šute ( osim osviješćenih Kurda ) . . .
buhahahahhahahahahahha
Zivio drug komunjara erdogan
zalibo nas za tursku smarate s turcima više. šta nas boli briga za te azijate?
Miran Djikane
@Remastered yebo ti djikan majku majčinu i sve ženske članove familije tvoje seljačke iz foče goražda i rogatice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)