Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ko kad ja pomognem rodbini u Bosni , svima je jasno da tako ne ide na duge staze a svi se savrseno prave budale.
de meni kratkorocno pomozi sa 20000 eura :))
Bosnjani sve vise lice na rome
Nemojte više pomagat. što više pomažete Grčka dublje tone.
to i zele njemci da mogu upravljati sa jadnim zemljama da rade za njih za 10 eura
Grcku samo spasava oni par rusevina i kipova iz antike inace nema vece razlike izmedju nijh kurda iranaca i arapa !! Nema dva cojka sto imaju evropsku facu .
Pomoc su dobili jer su htjeli da predju na dolar u dogovoru sa Trampom.Njemci sad da ne pukne bruka kao sa Engleskom sve ce dati samo da sacuvaju EU u punom sastavu i da zacepe usta Trampu koji stalno ponavlja da ce se Eu raspasti i da je biti jos bregzita i exita
Pa nije Grcka drzava trecog svijeta da uzima dollar za valutu
Ovako ce da prodju sve siromasnije drzave u EU
Znači došli smo to tog nivoa apsurda da se uvaljivanje u dug i sistematsko uništavanje države zove "paket pomoći"
Znači došli smo to tog nivoa apsurda da se uvaljivanje u dug i sistematsko uništavanje države zove "paket pomoći"
Ovo mi lici kao sipanje vode u Egejsko more a nivo ostaje isti
Ne kaze se dzaba propao ko grcka i eto:
Nekada velesila Grčka koja je imala sve predekspozicije da postane i ostane visokorangirana zbog svoje helenske kulture.Steta sto je lopovi unistise.Kad tad Karta svijeta mijenjat ce se i neke drzave nestat ce.Previse nas je na svijetu.
Pa i nije bas imala predispozicije da ostane velike. Grci nikada nisu dobri ekonomicari bili..... bas im se zato ovo i desava. Ne smijemo zaboraviti da je narod Grcke taj koji je glasao za vece drzavne penzije, da se ide u penziju ranije, da se stvori socijalni zdravstveni sistem. Samim tim ovo sada su posljedice njihove neodgovornosti + ulazak u EU sto je znacilo da su Njemci postali ziranti Grcima, sto je omogucilo vladi Grcke da posudi vise nego sto bi prije i mogli sanjati.
EU i USA će Grčku stavit na ebay...
Glupi Grci, samo još dublje tonete... Kad otjerate lopove iz MMF-a onda se tek možete izvuć', ovako nema šanse...
@jukaZe juka. Ako otjeraju mmf sta ce da jedu