Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U principu, znamo da je sve vec dogovoreno.
I ovi nasi u federaciji su lopovi isto kao i u RS u , nenormalno se obogatili na hausu od Drzave zato i prave krizu !
Treba ukinuti genocidnu rs koja je nastala na genocidu i etnickom ciscenju.
sjednete im na račune, kao što banka blokira dužnika.
Pruzamo ruku pomoci gradjanima RS-a . kad im ovi kvazi politiari razvale sjelo
ama sto ih upozoravate
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS - Ovo su oni isti koji su na svaki način podržavale i vršile agresiju na BiH, a sada bi da i dalje uređuju kako će ona izgledati po njihovoj volji. - BOJKOT !!!!
Da nije EU, politikom koja se vodi, davno bih nas inflacija progutala. To sto dodik prica o otcjepljenju to je zbog misljenja da je kofol 'republika srba' usjpjesna a u stvari stalno na stereoidima kojima nas sviju podrzava zapad. Ako se 'srbi' otcjepe, i ako ih EU stvarno kazni, 'srpski' narod ce biti dobro pogodjen, dzaba im 'srpski ponos' tad kad ih inflacije obuzmu.
Istina je da ce cijela drzava ispastati, jer znaju da ce ovdje biti rat ako djikan krene u realizaciju svoje maste.
Bosna i Hercegovina nije samo Sarajevo. Tako da njemu treba zabraniti ulazak u državu Bosnu i Hercegovinu. Znači ni u Banja Luku, Laktaše i sl.
...da bi povlačenje Republike Srpske iz državnog sistema za indirektno oporezivanje značilo slabiju naplatu poreza i neizvjesnost oko pravovremene otplate vanjskog javnog duga.....To njih brine,a ne sta ce biti sa BiH
Sve je ovo smišljeno tamo negdje...umjesto da se sprečava, oni salju obavjestenja o posljedicama kao da je to pečeno, da se pripremimo🤦‍♂️
svakako nebi trebali da daju nam pare da ova bagra ode s vlasti. Narod zaduženju a oni se bogate. Korumpiranoj vlasti MMF nebi trebao davati novac
daj im sve nadleznosti nek pomru govna od gladi pisam ih kurcem
Mmf zna da će se se nadležnosti prenijeti. Osta 23% da vraća kredite.
Mene uvijek čudi zar Srbi, narod koji je sklon da razmislja nesto svojom tintarom, onako, mimo svih, ne vidi da mu stranci nisu prijatelji, da im nece pomoci, da ce nas sve iskoristit i da nam je bolje da fino saradjujemo. Briga Ruse, briga Amerikance, briga Evropljane. Njima je svima u interesu da nam daju kakav kredit, uzmu najbolje ljude i prirodna bogatstva.
rekoh ja vama , sve dok UNI i Raiffeisen ubiru kamate, nema brige.. čim banke počnu napuštat, onda se treba brinuti