'Preniska cijena električne energije'
0
Svjetska banka: Problem nefer penzije i niska stopa PDV-a
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma usra on nakraju sa ovim da nam je struja jeftina možda jest njima koji imaju platu u hiljadama a boga mi kad dođe račun 70 KM a plata 400, e onda je brate skupa, pa telefon, voda, smeće, i sve ostalo, ma mrš u pm i jeftina struja. ma ova država je svakako postala kao opstanak, samo najjači preživljavaju
Sto prije otjerati djubrad!
A oni bi da dizu cijene i smanjuju naknade.. Ko kaze da Svjetska Banka ne voli sirotinju...
Ti mora da si bio prvoborac negdje u podrumu, a sada na budzetu.
Kako ćemo ih istjerati kada smo ih mi i zvali, da nam daju kredite za ove \"prvoborce\" koji sa 40 godina života odlaze u penziju a sada trebaju novi krediti da se penzionišu i oni koji su pokupili 10.000 KM otpremnine. ipak su nas oni oslobodili (ali uglavnom od para). Pa ja...
ne znam ni za jednu zemlju i subjekat na svijetu da je dozivio blagostanje uz pomoc MMFa gdje god je ta skupina bandita spomenuta ja sam cuo o propasti zemalja, bankrotu, ratovima, bijedi i jadu.
niska, nego sta. Da se vas pita, a i nase politicare, stopa bi trebala 100% za krajnjeg korisnika + da placamo 1000 KM mjesecno samo zato sto imamo \"privilegiju\" zivjeti uovoj drzavi. A kako cemo ih namaknuti, to je nas problem...ne bi ovi iz svjetske banke da e petljaju. Isto kao ni OHR za politicke probleme.
Ove treba istjerat iz države pod hitno, i njih i MMF.
skupo brate, posisase krv jos malo, nema vise odakle al eto nek je na zapadu sve ko bombon