Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KREDITNA PONUDA APLIKACIJE NOW !!! Mi smo kreditna služba Stephena Williamsa. Obezbeđuje i dugoročno i kratkoročno finansiranje kredita. Nudimo sigurne i povjerljive kredite po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2% godišnje, Lični krediti, Krediti za konsolidaciju duga, poslovni kredit, kućni zajam i krediti iz bilo kog razloga! Ako ste zainteresovani kontaktirajte nas putem e-pošte, [email protected]
i nakon naslova i teksta, mi i dalje ne saznasmo koje to dvije banke daju BAM card..i
Pa mora biti povecanje internet bankarstva, jer rajfazen banka ti nametne da moras biti na usluzi. 90% nikada to ne koristi
kad podjelis ukupan promet sa brojem aktivnih kartica i onda sa 12 mjeseci dobijes iznos od 395 km sta reci koju posluku porat?
To je jedini bitan podatak koji kaze kolika su prosjecna primanja bh radnika i penzionera. Ovo je medijana, jer kad odbaci studente sa stipendijama i budzetlije dobijes obicnu radnicku klasu
Ovo govori da smo seljaci bez marke... vise se obrce u predgradju minhena neg u komplet bosni
kažu će uskoro ovi sa članskom karticom SDA moći dobiti kredit od 5-25 godina u Zenici. Blog G4 je rezervisan za foteljaše i širu rodbinu i “prijatelje” Zukićeve, Sarajlićeve, Kukićeve, bagre.
Meni dali kreditnu karticu, veli nema kamata, na rate sve kupuješ, nagrade, bonusi.... Morao kredit dignuti da je zatvorim !
Dobro si je peglao znaci?
@Deryme - jarane, priglup si.... Kao prvo - svaka kartica ( debitna, kreditna....) ima kamatu na dug ! Tako da se ne može govoriti o beskamatnoj kupovini na rate, kako to banke ovdje rade. Drugo - šta je to bilo koja banka nekom dala da nije profitirala, kad ti tvrdiš da nema kamata !?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)