Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doći će uskoro dan kad će novac potpuno izgubiti svoju vrijednost, a zlato biti ponovo sredstvo razmjene kao nekada, dobio sam vizije u svojim duhovnim snovima, asketizmom se bavim već 10 godina. Ovo naravno ima smisla ako vidite koliko novca se izdvaja u ratove, a milijarde se suludo troše i Amerika (Israel) će pasti zbog neizdrživih ratnih troškova. Nafte će također nestati, a voda će biti bijela nafta jer i nje će također sve manje bivati.
Moderna oružja će potpuno nestati, a vratiti se mačevima i konjima. Dosegnut je vrhunac civilizacije kojem se bliži svjetski kraj. Pitajte me još šta hoćete.
Židovi sami sebi podigli cijenu zlata skup je rat
evo poklapa se savrseno s ovom izjavom od prije par dana youtube.com/shorts/SlPmGP6IONY
Valjda je sigurno ulaganje kad pada cijena?
Podrška Palestini!! 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸