{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sberbank mBanking - mobilno bankarstvo za pravna lica

27.11.2013. u 10:22
23
8
Sberbank mBanking - mobilno bankarstvo za pravna lica
23
Sberbank mBanking - mobilno bankarstvo za pravna lica
Edin Karabeg
Nakon uspješnog pokretanja mobilnog bankarstva za fizička lica, Sberbank BH je napravila još jedan iskorak i obogatila svoju ponudu za pravna lica novom uslugom - Sberbank mBankingom za pravna lica.
Ova usluga je namijenjena svim pravnim licima koja žele dodatno unaprijediti svoje poslovanje.

"Zadovoljstvo mi je što nastavljamo biti lider u inovacijama. Sberbank BH je trenutno jedina banka koja nudi ovu uslugu na bh. tržištu", izjavio je predsjednik Uprave Sberbank BH Edin Karabeg.

"Klijenti su u mogućnosti da realizuju platne transakcije čak i kad su na putu, npr. u automobilu jer je Sberbank mBanking direktno povezan sa elektronskim bankarstvom za pravna lica. Klijenti mogu pripremiti nalog za plaćanje u jednoj aplikaciji, a realizovati taj nalog u drugoj aplikaciji, što im zaista olakšava i ubrzava poslovanje", dodao je Karabeg.

Korisnici ove usluge u mogućnosti su ostvariti uvid u stanje računa i pregled prometa po računima, plaćanje u zemlji, transfere sa računa na račun i konverziju valuta.

U toku je promotivna akcija u kojoj je aktivacija aplikacije i mjesečno održavanje svim pravnim licima klijentima Sberbank BH besplatno.

Više informacija o ovoj usluzi moguće je dobiti u bilo kojoj poslovnici Sberbank BH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: