{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sberbank BH će nastaviti sa širenjem mreže ovlaštenih mjenjača

F
17.10.2013. u 14:09
0
8
Sberbank BH će nastaviti sa širenjem mreže ovlaštenih mjenjača
0
Sberbank BH će nastaviti sa širenjem mreže ovlaštenih mjenjača
Sberbank BH je proširila mogućnosti saradnje sa pravnim subjektima u segmentu mjenjačkih poslova.
Od početka oktobra 2013. ova usluga je uvedena u ponudu Sberbank BH kako bi se na taj način unaprijedila saradnja sa pravnim subjektima koji žele ostvariti dodatne prihode.

Ovlašteni mjenjač u ime banke vrši prodaju i kupovinu stranih valuta u skladu sa kursnom listom banke, uz standardne uslove i naknade dogovorene sa bankom i bez nekih drugih dodatnih provizija za klijente.

Prvi klijent sa kojim je Sberbank BH potpisala ugovor je Maxi d.o.o Orašje, koji je svojim klijentima, posjetiocima City Centra INN i Maxi marketa u Orašju, omogućio zamjenu stranih valuta po atraktivnim uslovima.

"Saradnju sa Sberbank BH uspostavili smo početkom godine, na obostrano zadovoljstvo. Ta saradnja je dodatno učvršćena otvaranjem poslovnice Sberbank BH u Orašju, čime su nama kao kompaniji, ali i svim građanima Posavine usluge Sberbank BH postale lakše dostupne. Potpisivanjem ugovora o obavljanju poslova ovlaštenog mjenjača dodatno smo unaprijedili našu saradnju i ojačali međusobne odnose", istakao je vlasnik kompanije Maxi d.o.o Orašje Drago Živković.

Sberbank BH će nastaviti sa širenjem mreže ovlaštenih mjenjača kako bi građanima omogućila lakšu i jednostavniju zamjenu stranih valuta, saopćeno je iz Sberbank BH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: