Promocija u Sarajevu
230

Sberbank BH i MasterCard uveli najprestižniju platnu karticu u BiH

Foto: H. M./Klix.ba
(Foto: H. M./Klix.ba)
Sberbank BH u partnerstvu sa kompanijom MasterCard prva je banka u Bosni i Hercegovini koja je na tržište Bosne i Hercegovine uvela jednu od najprestižnijih bankarskih usluga na svijetu.

Potpuno nova dimenzija usluge dolazi sa Premium karticom Sberbank BH za premium iskustvo.

"Premium kartica je prva kartica koja na bh. tržištu nudi prestižnu Mastercard Concierge uslugu. Mastercard Concierge usluga pruža podršku korisnicima 24 sata na dan, kod kuće, na poslu ili na putovanjima, sa velikim izborom poslovnih i privatnih usluga, kao što su organizacije putovanja, nalaženje ulaznica za događaje, ugovaranje dostave poklona, informacije o poslovnom bontonu zemlje u koju putuju, detalje oko viza, informacije o vremenskim uslovima, sportskim i zabavnim događajima, kao i mnoge druge jedinstvene usluge", navodi se u saopćenju.

Za svaki upit Mastercard Concierge daje minimalno tri opcije, cijenu usluge i vrijeme izvršenja, a pogodnosti uključuju pristup najboljim mjestima: hotelima, restoranima, klubovima, spa centrima, luksuznim proizvodima i korisnim servisima sa 40.000 dobavljača širom svijeta.

"Nadmašiti očekivanja klijenta je postao standard. Zato smo u Sberbank BH izuzetno ponosni što danas izlazimo na tržište sa novim proizvodom koji je iskorak u iskustvu klijenata. U saradnji sa Mastercardom, klijenti Sberbanke imaju pristup u 750 aerodromskih VIP salona, ili imaju mogućnost da pozovu svog conciergea koji će im pomoći da kupe ulaznice za rasprodani koncert, rezervišu stol u omiljenom restoranu, ili da vam čak preporuči koji poklon da kupite u zemlji ili inostranstvu“, izjavio je Vedran Peršić, direktor marketinga i komunikacija Sberbank BH, prilikom predstavljanja Premium kartice u Narodnom pozorištu Sarajevo.

Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard, je rekla:

"Mi u kompaniji Mastercard radimo na širenju i diversifikaciji portfelja platnih proizvoda kako bi svaki korisnik mogao pronaći proizvod baš po svojoj mjeri. Premium kartica pripada Mastercard World portfelju, našoj najprestižnijoj kartičnoj ponudi, sa kojom korisnici mogu maksimalno da uživaju u putovanjima, lifestyle aktivnostima i koristiti osiguranja koja su osmišljena tako da im omoguće uživanje u najboljim iskustvima i da vode život na način koji im odgovara. Drago nam je da možemo da predstavimo prvu uistinu premium karticu u BiH skupa sa našim partnerom Sberbank BH, te se nadamo da će korisnici otvoriti svijet neprocjenjivih prilika sa Premium karticom".

Iz Sberbank BH poručuju da ulažu napore da svojim klijentima osiguraju premium iskustvo, kako bi u potpunosti bili zadovoljni uslugama Banke.

"Želimo graditi dugoročne odnose sa klijentima, i svjesni smo da je preduslov za to pozitivno iskustvo u korištenju proizvoda i usluga. U saradnji sa našim partnerima, kao što je Mastercard, poduzimamo aktivnosti kako bi našim klijentima omogućili da brzo, sigurno i pouzdano ostvare svoje želje i snove", dodao je Peršić.