Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hAramco
Kalav balon
Billion i milijarda zar nisu jedno te isto?
Njihov kralj je bio 3 sedmice u Sjedinjenim Amerikčim Državama da vidi kako funkcioniše ekonomija. Bila je priprema i za privatizaciju državnih firmi. Ima već godinu da je poslao svoje agente po vahabijskim i salafiskičkim cetrima da im kaže da se finansiranje zaustavlja. I onda je napravio izjavu da se sa uljem može živjeti još 20g. Jer i vaditi ulje je skupo. Pogotovo kad se potražnja prepolovi.
Ako Iran neuspije iskoristiti idućih 20g za jačanje ekonomije i promjene zajebao se onda. Venecuela isto. I puno drugih malih zemalja bogatih uljem. Samo su Norvežani napravili promjene za budućnost i uspjeli. Nije sve riba.
@Rikverc Koji Saudijci? Ti investori imaju ime i prezime. Nije to SAudijska Arabija kao država.
beduini ostaju beduini i sa milijardama, opet deficit od 50 milijardi za narednu godinu, omladina bez neke perspektive zive od socijale, samo pitanje vremena!
@@mba de nam objasni veliki beduinolože