Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako se blizi kraji priča o boljem enitetu. Ekonomski RS vec odavno nije odrziva, zato se i radikalizira priprosti puk kako ne bi shvatio da je sve otislo u PM. Ovo je prvi put u BiH da jedan od entiteta nije prodao svjoe obveznice.
Bilo je toga i ranije da nisu prodali, samo u posljednje vrijeme sve ucestalije. isisavaju previse novca iz sistema.
Haha ljudi se svake sedmice zaduzuju po 15 miliona... E tugo moja..
Gdje prestaje zdrav razum, tu počinje RS. Od danas se ona fraza "uletio bi u nju ko budala u kredit" mijenja u "uletio bi u nju ko RS u kredit" fala enter
pravac u propast.. ima Boga
Boli me patka za RS.
RS piš propala...
jbg, treba miletu za novu vikendicu... Nece s neba past pare
Bravo Dodik i ostali lideri u BiH Kada vladate retardiranim narodima koji mirno posmatraju kakao nas mezajažljivo kradete i bogatite se a lijepite kredit na kredit (koji niti ćete vi niti iko od vaše rodbine) odplaćivati jer svi vi IDIOTI imate više državljanstava i para do krova koje ste pokrali od nas i čim malo zaškripi vi dižete sidro iz BiH. SAMO NAPRIJED I TREBA DA KRADETE I DA OD NAS PRAVITE VJEČITE DUŽNIKE. NARODI BiH EĆIH MAGARACA NA KUGLI NEMA OD NAS!
isto ko i federalci nista drugo i neznaju nego zavalit se u novi kredit jbg drzava na kredit
Nisam ekonom ali cijenim logiku. Dok se narod prepucava Federacija protiv RS i jedni i drugi se zaduzuju. RS 20 miliona i federacija 30 miliona. Vec u oktobru ove godine, dospijeva vracanje te posudbe. U oktobru ce stampati nove obveznice, novo zaduzenje i tako u krug. Onda ce mo na kao Grcka uzimati kredite samo da bi vratili kamate a narod ce i dalje da se pljuje i likuje ako komsiji crkne krava. Kakav narod takva i vlast. Svi bi trebali da procitaju jos jednom, Vodju - Radoja Domanovica.
namjerno se zadužujemo da budemo tolko zaduženi da federacija odustane od ujedinjenja..hehe srbija do lisabona
Polako se zakucava glogov kolac....
Ovi su bankrotirali jos malo...
ma zaboli meK
http://www.innocurrent.com/?reg=351351
Zar ih moze vise ogulit?! Penzija 250KM. 100KM su samo rezije..
Zaduzuju se fasisti da oslobode fasistu smradovana..