Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se zaduzila vlada RS-a, zadužili su se gradjani. Zato sto ce oni to vracati, kroz participaciju koju placaju u bolnicama za dan lijecenja, sto u bolnicama nema osnovne opreme, sto se putevi ne popravljaju, sto je obrazovni sistem u k...u itd itd, a ova lova ce ili na plate drzavnih uhljeba ili na finansiranje "potreba" velikih vodja...
De makar svojima u entitetu genocidnom kupite od tih para po kilu čvaraka i kilu slanine da ljudi ne gladuju.
eto mi dajemo pare na zajam mmf u da se izvuce iz krize ne lazite vise ljude svi se oni zaduzuju i uzimaju sebi i svojoj kopiladi pare a nasa djeca i unuci ce to vracati
koje budale daju ovoj bagri ovolike kredite
Ma samo udrite po narodu jedan entitet 37 miliona, a drugi 30 miliona! Samo je cudno sto tako malo...
Republika srpska neće opstati. Orvo će se urušiti njihov finansijski sistem, penzioni fond, zdravstveni fond i na kraju druge institucije. Spirala je krenula - dižu se krediti da se vrate krediti. Najniza penzija ima je 189 KM a u FBiH 371. Nakon kraha idu ustavne reforme i brisanje imena RS. Eto, da znate.
prvo nije republika, drugo nije ovo zaduzenje ovo je sano da se plati stari dug. opet ce bosnje da peglaju stanje u rsu. treba ih pustiti neka sami sebe vade iz govana.
@moa Bosnje ce vraćati njihove kredite ali nakon ustavnih reformi i brisanja imena RS. Da oni pokusaju unistiti BiH, izvrše genocid nad nama i na kraju da im mi vratimo dugove bio bi bezobrazluk epskih razmjera.
Niko nije nizašta dužan,dug mora imati ime i prezime,pare su se klepile a noorod će ispaštati.Tipičan robovlasnički odnos.
Ovi izbacuju obveznice Markovic dinare. A, koje budale tek kupuju ...
bitno je uzeti, vrati ce se nekako.. po usa stanovnika naravno.
jel to za ona 2 miliona koje ce dati za poplave?? ja napisem nemaju sta da jedu ali bacaju bombe fol dat ce 2 miliona....
Ima nasi unuci i praunuci da vracaju sve ove dugove