Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ONO je i dalje nervozno na salterima, kancelarijama po sudu i drugim ustanovama, a zive i rade k'o bubreg u loju.
@pascal ne zalim ali slijedeci put dodjem "smrknut" i ne pozdravljam vec onako s visine i drsko trazim sta mi treba posto kod njih bolje prolazi kaubojski stil i otvaranje vrata nogom nego finoca...
Zavisi, npr. iznenadio sam se kako su gospodje u posti Shoping centar Grbavica odjeljenje CIPS ljubazne i spremne pomoci, a opet kad udjem u Opstinu Centar, nesto da ovjerim, dan mi pokvare kad me pocnu mjerit i preko naocala gledati, ko da je Bogom ona dana na to mjesto, zauzima neke poze, nesto glumi, dok stavi pecat i potpis.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malo je to treba povecati administraciju rasteretiti trenutno zapslene i povecati namete realnom sektoru smanjiti penzije i socijale a budjetlijama iste povecati.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vijece-ministara-bih-odobrilo-nova-zaposljavanja-u-predsjednistvu-bih/160505063
Vijeće ministara BiH odobrilo nova zapošljavanja u Predsjedništvu BiH
Sta mislite zasto treba toliko vremena da se firma registruje, da se nesto ovjeri potpise, zasto se bjezi od uvodjenja tehnologije u javni sektor,pa jednostavno zato da bi uhljebi kobejagi imali posao neki, a naravno poseban razlog predstavlja činjenica da se na taj nacin cuvaju glasovi
Eh da mi se uvalit u taj ekonomski sistem,pa da se smijem ovim nasim komentarima na klixu,kao sto se oni sad smiju
Ide nova tranša, nema zime :D
Jednom mora doci kraj ovome...
Treba im dovesti Kim Jonga da ih malo propita...
Na kraju ce ostati samo ovih 30 hiljada u BiH, zajedno sa svojom narkomansko-turbofolkerskom djecom.
prazna prica evo vec dvaets godina
gdje ce vam djeca raditi sutra?niti jedan od uhljeba nerma moc da zaposli bilo koga jer odlucuju neki gore. radite protiv sebe, zapravo zivotarite
Bermuda Filipini Domimikana Panama i ostala jeftina drzavljanstva sa 0 porezom prosto dozivaju... ;)
Dok je ovaca, bit ce i vune...
oood-vraaa-tniiii su mi hahaha
Pa to ne moze ni Njemacka podnijeti, dobro mi ikako imamo place i penzije...
imas od kredita nece jos dugo, a sve u kreditima pa kad banka nagazi
plate i penzije od kredita mmf-a a raja takođe u kreditima, za stan, za auto itd @Osmani
Ovi bi u tri ( 3 ) mjeseca SPIZDILI i Njemački proračun ... ??? A Nijemci su u prošloj godini imali, pazi sad ovo, SUFICITA 30,5 milijardi € ( milijardi ne miliona )
Ma ovi jebali i opuhali zemaljsku kuglu,obraza nemaju a harač apetiti veliki,a narod govedo...
Ovi bi u tri ( 3 ) mjeseca SPIZDILI i Njemački proračun ... ??? A Nijemci su u prošloj godini imali, pazi sad ovo, SUFICITA 30,5 milijardi € ( milijardi ne miliona )