{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Raiffeisen nagrađuje tri najsretnija klijenta putovanjem u Brazil

5.3.2014. u 15:56
0
Raiffeisen nagrađuje tri najsretnija klijenta putovanjem u Brazil
0
Raiffeisen nagrađuje tri najsretnija klijenta putovanjem u Brazil
Raiffeisen banka je u okviru aktuelne kampanje pod nazivom "XXL kredit za XXL osmijeh" za klijente pripremila posebne pogodnosti.
U okviru ove ponude, XXL nenamjenski kredit bez jemaca klijentima je dostupan u maksimalnom iznosu do 60.000 KM, sa rokom otplate do 12 godina, te uz pogodnost u vidu gratis zadnje rate kredita odnosno povrata zadnje uplaćene rate klijentu, nakon uredne otplate kredita.

Akcijska pogodnost za vrijeme ove kampanje je odobrenje kredita u roku od samo 24 sata od dostavljanja kompletne kreditne dokumentacije.

"Raiffeisen banka nastavlja prilagođavati svoju ponudu, u nastojanju da klijentima učini dostupnijim potrebna sredstva finansiranja. Ovaj put klijentima smo ponudili pogodnosti u vidu prilagođenih uslova XXL nenamjenskog kredita, ali i ponude MasterCard Shopping kreditne kartice po atraktivnim parametrima - bez naknade za vođenje kartičnog računa do 30. 6. 2014. Također, klijente smo odlučili obradovati i nagradnom igrom u kojoj najsretniji novi korisnici kredita Banke mogu osvojiti jedno od tri osmodnevna putovanja u Brazil na Svjetsko prvenstvo u fudbalu", istakao je Karlheinz Dobnigg, zamjenik direktora Raiffeisen banke.

Nagradna igra započela je 15. februara tekuće godine, te u skladu sa zakonskim odredbama, u Federaciji B&H traje do 15.04.2014. a u Republici Srpskoj do 16.03.2014. godine, pri čemu se za svaki mjesec trajanja nagradne igre dodjeljuje po jedna nagrada.

Pravo na učešće u nagradnoj igri automatski ostvaruju svi klijenti koji u periodu trajanja iste apliciraju i bude im odobrena i isplaćena bilo koja vrsta kredita ili kredit uz MasterCard Shopping karticu. Nagradni fond uključuje avionske karte, smještaj, te ulaznice za utakmicu reprezentacije Bosne i Hercegovine i Argentine u Rio de Janeiru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: