{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Raiffeisen banka donirala 7.500 KM djeci s posebnim potrebama

F
21.8.2012. u 13:55
0
1
Raiffeisen banka donirala 7.500 KM djeci s posebnim potrebama
0
Raiffeisen banka donirala 7.500 KM djeci s posebnim potrebama
Predstavnici Raiffeisen banke su povodom Ramazanskog bajrama uručili donaciju u iznosu 7.500 KM Udruženju roditelja djece i omladine s posebnim potrebama "Futura" iz Gračanice.
Finansijska sredstva kojima je Raiffeisen banka ranije, povodom vjerskih praznika, kupovala čestitke za klijente i poslovne partnere, su i ove godine usmjerena u humanitarne svrhe, saopćeno je iz ove banke.

"Našu praksu darivanja organizacija i institucija koje se bave problematikom ugroženih kategorija stanovništva nastavili smo i ove godine. Povodom Ramazanskog bajrama odlučili smo podržati Udruženje roditelja djece i omladine s posebnim potrebama Futura iz Gračanice, kojima će, nadamo se, naša donacija pomoći da unaprijede rad i prošire svoje aktivnosti", izjavila je direktorica Retail prodaje u Raiffeisen banci Mirha Hasanbegović prilikom uručenja donacije.

Prema riječima predsjednice Udruženja roditelja djece i omladine s posebnim potrebama "Futura" Vere Mujić, donirana sredstva unaprijedit će organiziranje i izvođenje aktivnosti Udruženja.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što je ove godine baš naše udruženje dobilo ova značajna sredstva od Raiffeisen banke. Iskoristit ćemo ih na najbolji mogući način, kako bismo naše usluge učinili dostupnim i novim korisnicima, koji ih do sada zbog udaljenosti nisu mogli koristiti", istakla je Mujić prilikom preuzimanja donatorskog čeka.

Udruženje roditelja djece i omladine s posebnim potrebama "Futura" iz Gračanice svoje aktivnosti realizira u cilju animiranja zajednice za uključenje u rješavanje problema sa kojima se susreću osobe s posebnim potrebama i na taj način pomažu poboljšanju kvaliteta života, medicinske i socijalne zaštite ove kategorije stanovništva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: