{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Raiffeisen banka donirala 10 hiljada KM SOS Dječijem selu

F
6.12.2012. u 13:48
0
6
Raiffeisen banka donirala 10 hiljada KM SOS Dječijem selu
0
Raiffeisen banka donirala 10 hiljada KM SOS Dječijem selu
Raiffeisen banka donirala je 10.000 KM organizaciji SOS Dječija sela BiH. Donacija je uručena prilikom posjete predstavnika banke SOS Dječijem selu u Sarajevu a predstavlja nastavak višegodišnje podrške Banke ovoj humanitarnoj organizaciji.
„Zadovoljstvo nam je da smo već deceniju u poslovnom, ali i prijateljskom odnosu sa institucijom kakva je SOS Dječija sela. Danas smo posjetili jednu od porodica i upoznali se sa organizacijom života djece uz njihove SOS majke. Posebno nas je dojmio trud i briga ovih majki da djecu izvedu na pravi put”, istakao je Michael Mueller, direktor Raiffeisen banke.

"Raiffeisen banka je dugo uz našu organizaciju, a podrška koju dobivamo pokazuje posvećenost jedne velike kompanije organizaciji usmjerenoj na brigu o djeci. Današnja donacija umnogome će olakšati rad naše organizacije, te izgradnju bolje budućnosti djece o kojoj brinemo. Predstavnici Raiffeisen banke uvijek su dragi gosti u našim selima, i sigurni smo da će se partnerstvo i prijateljstvo nastaviti i u budućnosti", rekao je Amir Omanović, nacionalni direktor Organizacije SOS Dječija sela BiH.

Organizacija SOS Dječija sela BiH, kroz porodični model brige, trenutno brine o 269 djevojčica i dječaka bez roditeljskog staranja u 28 SOS porodica. U Bosni i Hercegovini djeluju dva SOS Dječija sela - u Sarajevu i Gračanici, u kojima se, kroz porodični model brige osigurava toplo i sigurno mjesto za odrastanje djece, navodi se u saopćenju Raiffeisen banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: