Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo bosanci ovako znaju zivit hahaha zaradi se 800 maraka a potrosi 2000 to su sijela, jede pije krka se, izlazi, duhan se pusi ma milina
@zlatar ako je to zivot, onda zelim odmah umrijeti, kad cu sebi moci kupit auto od 20.000 eura, otici na ljetovanje i imat pristojan stan ?
Ne pusi se duhan nego Marlboro :) i voze dobra auta...
Za te statisticke podatke ne znam ali znam 100% da porodice trose na namirnice maksimalno 200-300 KM mjesecno, racuni 150-200, kredit 200 tako da za pet dana ostaju svorc i bez marke u dzepu ili nekim slucajem ostavi se koja marka za ne daj boze i to ne preko 100 KM. Sve ostalo je cisto srnje. Porodice gdje rade oba roditelja malo bolje stoje ali njihova zajednicka primanja ne prelaze 1300KM sto je opet rijetkost. To se gospodo zove sirotinja i siromastvo.
@Mecem ma nije bolan pogledaj plate u africi
Dokaz, dva dana plate su isplacene, trzni centri puni radnika sa porodicama kupuju namirnice, guzva nenormalna kao i svaki mjesec do 7-8-og . Dosao na kasu na drugoj kasi zena parlamentarca kantona stavlja na traku 20-ak kinder bueno, red bull dva paketica, najskuplje deterdzente, dva pakla sira dimljenca Wasland cijena 27KM kilogram pakovanje po 2kg, i jos gluposti placa stoticama iz bunta, okrenem se radnicka kolica nijedna ne premasuju 300KM osnovnih namirnica.
hvala administration da vas nije bili bi underground a tek 13 mini vlada, parlamentarci, domovi ma milina ovo je zemlja za poželeti...
E SVASTA NA OVOM PORTALU.
Mi smo čarobnjaci ljudi.
30km dnevno trosimo u radnju
pa to je nista za porodicu od 4 clana, trebali bi minimalno da trose 3.500 do 4.000 sto bi znacilo da zaradjuju vise kako bi imali iole normalan zivot! Znaci da smo jos uvijek ispod svih granica normalnog!
Ceknite
I da imam odakle mi
Budale jedne doklecete uvijek izvlačiti prosjek većina nas troši oko 500 KM dok ima onih koji troše i po 10 hiljada KM i nebudalite više sa tim prosjekom
Cuj odakle nam,svaka treca kuca ima nekog vani,i vekike se pare posalju iz vana u bih htijeli to prihvatit ili ne,dijaspore da nije nebi se moglo opstat od bjednih plata,roditelji djecu salju vani gdje nije sve med i mlijeko samo da nebi ovdje razmisljali o njima,kaze neko moze u bih da se zivi vrati se pa zivi od bingove plate 600 km.u ovoj drzavi uzivaju politicari,dileri,i pjevaci koji pjevaju pjesme koje niko ziv razumit ne moze,sa obican svijet u bosnu mjesta nema
Politicari nabijaju prosjek, lol
haha ... a nekih dana tema o šparanju novca i gdje ga čuvati, u banci ili u madracu. mjesečno zaradiš 600KM, a potrošiš 2.000KM. :)
Šta reći osim tuge i žalosti.. Prosječna plata 400 KM, a prosječna obitelj troši 2.000KM.. Kojom znaći ljudskom logikom ste to proračunali i izračunali Bog vas pomogo dragi..
treba mozak i to da skontas, jbg
Čuj odakle mi buraz njemačka sestra svedska ja radim 2 posla zena 1
jasta je jedni trose 5 milja drugi 400 pa tako dobijes prosjek.
Kirija mi je 100 KM, režija dođe u rasponu od 20 - 100 KM. Mjesečno na hranu potrošim 80ak maraka. Volim te Bosno