Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da te volim,duša zna ,draga moja BiH......digni se iz pepela,kao 100 X do sada
Ovdje ima oko 2000 KM
Ja imam platu preko 800KM ( i jos 50tak kolega ) a nisam politicar, a znam sigurno da ova moja firma ne spada medju 3 najbolje u Tuzli, znaci moguce je imat dobru platu a ne biti politicar, al iskreno treba malo stele da dobijes posao
e jbg buraz neda se gladnom s.r.a.t'
kojih 817 KM==???racunati ne treba ove koji su u politici,treba napraviti prosjek plata bez njih,a garantujem da bi bio 350-400 KM,ako cemo realno,a da ne govorim koliko ih je bez plate ili plata kasni par mjeseci,a ne kao u grasu jedan dan ...ali mi smo takav narod,necemo sebi da pomognemo,pa makar se patili,ali neki inat je preci nego da neko kaze nesto o nama ,,,mislim da ne mozemo vece dno dotaci,jer ako postoji,ne bi volio da ga spoznam!!!!!
Ja već 11 godina radim, a nikada veće palte od 700KM. Mada sam prije 7 godina sa 350KM bolje prolazio.
kad se iskljuce politicari onda su prosjecne plate 500KM covjek zena i dvoje djece = 1000KM doprinosa Potrosacka korpa 1800KM za 4-clanu porodicu Neprocjenjivo neke stvari se ne mogu kupiti novcem, s tim da mogu budzetom :)
Da, jer prosjek popravljaju bezobrazno visoke plate politicara i parlamentaraca, a realno vecina ih ima cak i nizu...
Jadna nasa, jedna i jedina :/