Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je6iga jeste ovo malo pretjerano, al' mislim, ko god misli da je lakše biti direktor nego radnik, vara se. Radnik radi u predviđenom radnom vremenu, a direktor mora biti dostupan 24/07. Eh sad što je kod nas drugačije, zato nam i firme propadaju. A da i ne pominjemo kakvo obrazovanje je uslov za zapošljenje radnika, a kakvo za direktora...
znači budeš jednu godinu menadžer i zaradiš sebi za naredne 204 godine.
Demokratija-Kapitalizam sistem bogati trazili ste eto vam ga !!!
Pet profila ste mi do sada banovali, ali ja se neću predati !!! Mene i Commi.original stano banujete, samo zato što imamo drugačiji pogled na svijet od vas !!!
U Titinom režimu nije bilo razlike između menadžera i radnika !!! Svi smo bili isti, i svi smo imali ista prava !!! A danas govna imperijalistička sebi podižu plate do neba, a prosječan radnik ne može svojoj porodici da kupi hljeba !!!