Prilika za štednju
30

ProCredit Bank: Akcijska kamatna stopa od 2,5% za štednju na 24 mjeseca

ProCredit Bank
ProCredit Bank
Kada je riječ o štednji i upravljanju finansijama, sigurnost i odgovorno bankarstvo ključni su faktori koje tražimo. U današnjem svijetu nepredvidljivih tržišnih tokova, važno je znati da ste svoje finansije povjerili banci koja će se beskompromisno brinuti o vašem novcu.

ProCredit Bank upravo to pruža svojim klijentima, uz posebnu ponudu koja će zadovoljiti kriterije najzahtjevnijih štediša.

ProCredit Bank, s bogatom tradicijom i njemačkim korijenima, donosi njemačku sigurnost i pouzdanost i u upravljanje finansijama na bh. tržištu. Fokus banke na odgovornom i sigurnom bankarstvu čini je idealnim izborom za sve one koji žele osigurati svoju finansijsku budućnost.

U oktobru, mjesecu štednje, ponuda ProCredit Bank nudi izvanrednu kamatnu stopu od 2,5% (nominalna kamatna stopa -NKS je jednaka efektivnoj kamatnoj stopi -EKS) na štednju oročenu na 24 mjeseca. Uz ovu kamatnu stopu, novac će rasti sigurno i stabilno tokom 24 mjeseca. Sigurnost štednje je jedan od ključnih principa koje ProCredit Bank njeguje na nivou cijele grupacije. Štednja je adekvatno zaštićena, a mehanizmi koje banka koristi garantuju sigurnost novca.

Rok do kojeg je moguće iskoristiti ponudu je 31. oktobar, koji se tradicionalno obilježava kao međunarodni Dan štednje. Ponuda koja je upravo aktivna nije samo prilika za štednju, nego realna mogućnost za ulaganje u sigurnu i profitabilnu budućnost.

Tim stručnjaka ProCredit Bank će klijentima pomoći od trenutka odluke o štednji do završetka cijelog procesa. Putem web stranice ili kanala na društvenim mrežama Facebook i Instagram možete potražiti više informacija i već danas osigurati rast ušteđevine uz odlične uslove.