Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to lijepo, a od cega djeca da ustede? od uzine?
@Korisnik95 pitaj mamu
Eh u toj nesnalažljivosti je naša tragedija. Snalažljivi BAkir je uštedio za vrijeme rata OD BORAČKIH LANČ paketa pa kupio sebi i Sebiji vilu od MIlanka Renovice ! I još preteklo para koliko hoćeš. NAravno BAkir nikad nije bio ni blizu borac odnosno bio je ko Sebija, al šta sad da kao predsjendik stranke kaže da je krao I BORAČKE LUNCH PAKETE ?? Na društvenim mrežama se vrti pismo Rasima Delića Aliji da bi 30% humanitarne pomoći bilo dovoljno !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja provokacija! Koliko ćete uštedjeti do 30-te godine zavisi od toga u kojoj ste se godini odlučili napustiti BiH i otići u Njemačku.
Upravo tako, ali trebaju nam ovakve informacije jer mladi narod BiH treba što prije shvatiti da je u ovoj državi gubljenje vremena čekati bolje sutra.
Od babove penzije nas cetvero nemeremo ustediti ni za metar drva
ovaj članak se ne odnosi na našu državu ,kod nas je ušteda ako dočekamo iduću platu a ne uđemo u crveno
"mislim da je oko sto miliona minimalni iznos koji treba imati na racunu do tridesete" - amar arslanagic
Na prvo pitanje ne mogu dati odgovor,,, jer prvo pitanje je veoma čudnovato,,,jednostavno, ,jednostavno zato sto sam u zadnje vrijeme u ćorsokaku, na engleskom didint strit, , anadr kveščn, , ajm not hir, BAT abaut gud dogs rej veri gud dogs, dogs sliping bat nevr majnd abaut det, hiz guuud frend, ajm onli a krejzi dramr end OVER-
sad ko fol svi kukaju od cega ustediti, izadjite malo subotom uvece pa cete vidjeti da je svaki stol pun alkohola, da se samo upola manje popije, bila bi to dobra usteda..
Jel' ovo u Švedskoj?
zivim pod kiriju. ne posjedujem nista. imam neki poso moze mi biti za racune i hranu. hvala Bogu zadovoljan sam.
od cega ce ustediti jer vecina ne radi, roditelji ih hrane, a zive sa njima.. ovaj clanak se moze odnositi na osobe u EU a ne u Bosni.
Ja imam vise od 30 i nemam marke ustedjevine, jer nemam od cega ostaviti iako radim...jebem li vam majku istrazivacko-besposlicarsku!
bilo bi bolje i lakše do 2030...
Ja imam jos 6 mjeseci duga. Da li se to racuna?
Od čega?! Jedino još da na zraku počnemo štediti.
Ne bi koristilo posto je zrak ionako besplatan.
ej moji bih djeco ako ustedite za 6 minuta bit ce super
ja sam uštedio 30 pf
ma ja,sto neces i zajebavati tu glupu populaciju koja i ne zeli pogledati u ogledalo..pisite nam malo o egzoticnim mjestima za odmor,ali do 5 hljada sedmicno molim vas,da ne pretjeramo..