Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj zirant pobjego u njemacku...pa kako cu sad vracat svoj kredit...sto me prevari lopov...
Je*at ga... i nije neki coek...Javi se meni. Placacu ti ja kredit.
@yeba.mene.drzava Samo ga pritegni, sad on ima još više para.
Hvala na informaciji, dok cekam vizu odoh ja do banke da malo vidim sta se nudi, nisam o tome razmisljao u pm-terinu hahaha Hvala na informacijama zivi i zdravi bili 100 godina hahahah
Oni kradu nas pa mi njih, moramo se izjednačiti, za sad oni vode i to mnogo vise nego sto mi mislimo..
Nek ste nam rekli :)
Naplatite vi to sve ovima sto ostanu...nema vama zime
Pa naplatite od vaše lihvarske kamate,smanjite dobit ... Čestitke svakome ko uspješno prevari banku od srca.....
cekaj... uzmes kredit i pobjegnes iz zemlje i banka te ne moze natjerati da vratis kredit jer si u inostranstvu? nesto ne vjerujem u to...
e nek je neko i vas yebo .
Dugo su banke radile protuzakonite stvari i gulile kozu s ledja jadnom narodu, a narod je bio nemocan, primoran da trpi finansijsko ropstvo. Well, karma is a bitch! Sto bi rek'o nas narod "dosla maca na vratanca".
šta znači nerijetko haha
Bankar o poštenju k'o vrag o moralu.
Svaka čast
Koliko znam postoji osiguranje koje mora svako platiti u sklopu kredita u slučaju da niko ne može vratiti to osiguranje pokriva. Banke nikad nisu ostale kratke za pare. Oni sebe obezbijede na sve moguće i nemoguće načine.
Sto Balkanac moze zajebati i prevariti. U genetskom kodu mu je to. Ali gdje moze. Neka dodje u De pa nek prevari.....
Skoro 14.000.000.000 vrte od stediša..svakog izgubljenog neplatišu nadoknade od naših para za 15min...i plus toliko zarade..duše drage..u džehenem će Gospodar bankare.
Treba vas kao i Luj templare, uzeti kredite i zaduziti milijarde, pa nabiti u gujcu! Dosuse te su pare svakako otete od onih kojima su stvarno "ruke bile vezane". Unistavate porodice, fabrike i obicne ljude bez imalo obzira i razumijevanja. Sad mi vas trebamo sazalijevati???
nekoliko desetina hiljada? ako si nezaposlen koliko znam taj kredit ne mozes dici a ljudi koji su kvalificirani za ove kredite budimo realni vec imaju dobro situirane poslove u vjerovatno drzavnim firmama. Druga stvar, bankama zavezane ruke?