Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li realno da je kvadrat stana u Sarajevu 6 000, B.Luci 5000? Nije i ovo mora stati, nadam se samo da neće doći do pucanja balona
Naravno da nije, ono sto me interesuje a trebalo bi i istrazne organe je ko to kupuje po tim cijenama, porijeklo novca?? Odakle pare??
@tiktok vala me cvaja ne vadi 😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Savjet svima da izvade novac iz banaka dok nije kasno..
Padaju zvezde🎶padaju zvezde🎶.
Ima li gdje koja ruska banka da prebacim ovih 500 marona što imam?!
ima li šta novo da se bogataši još više obogate. Ma nema ovo ide ka sudnjem danu
Sad ce recesija i oduzimanje stanova koji su placani 5000km pom2.Poletili mediokriteti pa dizu 300000 km za 30 kvadrata.Haha
Neka je preuzme Hastor
Ništa nije slučajno!
bice svima ko nama..
E zamisli onda kako ce nama biti kad svima bude ko nama :))
Rusija ih sve kolektivno razvalila za godinu dana. Ko drugome jamu kopa sam u nju upada.
AMIN DA PADNU ALI PRVO UNICREDIT..uzmes kredit 50.000 KM na 15 godina ,vracas 82.000 KM....bljak..
Slava Ukrajini i budimo odgovorni ostanimo kući.
Na pocetku korone sam gledao klip koji je brzo izbrisan, pricao je o unistavanju srednje klase i osiromasljavanju dodatnom siromasne, pricali su da pocinje sa pandemijom, nastavlja se ratom na vise frontova i zavrsava sa potpuno novim svjetskim poredkom i 99% siromasnih
Tajna se zove BITCOIN. Banke gube velike povjerioce jer novac, stotine milijardi se prebacuje u kriptovalute da bi se zastitili zbog namjerno izazvane panike.
Da imam neke pare kao što nemam sve bih prebacio u kripto jer iz bitcoina možeš uvijek u fiat valutu ali neće biti potrebno jer dolar i euro i ostale valute nestaju a banke izdavanjem kredita se zapravo bave trgovinom i prometom novca.
Moj vam je savjet ne držite veliki novac u banci, kupujte kripto, zemljište ili nekretnine. Ne kontam odakle ta loša navika da veće svote držžite po bankama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nista se tu ne desava slucajno
Ne postoji kriza, osim one koja se kreira i servira običnom smrtniku, koji guli svaki dan 10h na nogama da obezbijedi iole normalan život sebi i porodici.