Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha A ,,para,, nemaaaaaa- Penzioneri i sirotinja krepaje od gladii, od cifri se vrti u glavi ali avaj------- Ja ko i kako nam vodi ekonomiju i zemlju majčice moja draga.
vecina te love ode na velike plate kvazi politicara i na veliki drzavni,entitetski i kantonalni aparat koji nista ucinkovito ne radi
eto koliko su uhljebasi neradnici da kad krenu raditi svoj posao povecaju se i prihodi...
UIO leglo kriminala , nepotizma i korupcije!
INDIREKTNO će potrošiti 140 mil.,a DIREKTNO 3 mil.
Izvrsno. Ovo ce dati dodatni poticaj povecanju plata u drzavnom sektoru. Jos da se do godine poveca direktni porez pa da se krene i u nova zaposljavanja u drzavnoj sluzbi, aBd-a.
lihvari
Super, bice za obnovu voznog parka
Prilivi veći a mi zaduženi do beskraja... logično